«The Sopranos» aktrise: Vainstīns mani izvaroja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Enabela Šiora (Annabella Sciorra), kas 90. gados seriālā «The Sopranos» atveidoja gangstera Tonija Soprano draudzeni, nākusi klajā ar paziņojumu, ka arī viņa 90. gados cietusi no Holivudas «sekas maniaka» Hārvija Vainstīna (Harvey Weinstein)

57 gadus vecā «Emmy» balvai nominētā aktrise sarunā ar «New Yorker» apsūdzējusi Vainstīnu izvarošanā. Viņa apgalvo, ka arī pēc šā incidenta vairākus gadus Vainstīns viņai seksuāli uzmācies.

Izvarošana notikusi Ņujorkā, kad Šiora filmējusies studijas «Miramax» filmā «The Night We Never Met» (1993. gada filma).

Viņa atceras, ka pēc pusdienām Vainstīns viņu izlaidis pie mājām, vēlāk pieklauvējis pie durvīm un «ienācis iekšā tā, it kā tas būtu viņa dzīvoklis, un sācis atpogāt savu kreklu».

Tad viņš sievieti iegrūdis guļamistabā. «Viņš man uzrāpās virsū... es kliedzu, spārdījos, taču nespēju viņu apturēt,» viņa atceras.

«Kad viņš beidza, viņš ejakulēja uz manas kājas un naktskrekla.»

Oriģinālais raksts www.newyorker.com

Jau ziņots, ka vairāki desmiti Holivudas sieviešu nākušas klajā ar šokējošiem paziņojumiem par Vainstīna agresīvo uzvedību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu