Vēl viens Holivudas smagsvars - Brets Retners apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV arvien vairāk sieviešu nākot klajā ar liecībām par kinoindustrijā pieredzētajiem seksuālas uzmākšanās gadījumiem, nepiedienīgā uzvedībā apsūdzēts režisors Brets Retners un aktieris Dastins Hofmans, vēsta vietējie mediji.

Retneru par seksuālu uzmākšanos apsūdzējušas sešas aktrises, arī Olīvija Manna, trešdien vēsta laikraksts «The Los Angeles Times».

«Oskara» balvas ieguvējs Hofmans jau atvainojies par to, ka viņš 1985. gadā seksuāli uzmācies 17 gadus vecai praktikantei.

Rakstniece Anna Greiema Hantere trešdien izdevumā «The Hollywood Reporter» atceras, ka Hofmans grābstījies gar viņu televīzijas filmas «Death of a Salesman» uzņemšanas laikā, kā arī mēdzis runāt par seksu ar viņu un viņas priekšā.

Hofmans trešdien paziņojumā atvainojās «par visu, ko es varētu būt darījis, kas viņu nostādīja neērtā situācijā. Es to nožēloju. Tas neatspoguļo to, kas es esmu».

Dastins Hofmans
Dastins Hofmans Foto: REUTERS/Scanpix
Kā atceras Manna, Retners esot masturbējis viņas priekšā savā treilerī, kad viņa 2004. gadā apmeklējusi filmas «After the Sunset» uzņemšanas laukumu.

Šo atgadījumu, Retneru vārdā neminot, Manna aprakstījusi 2010. gada eseju krājumā.

«The Los Angeles Times» publikācijā minēti citi gadījumi, kad Retners uzņemšanas laukumā agresīvi vajājis aktrises, dažkārt sekojot viņām līdzi tualetēs.

Retners un Hofmans ir pēdējie Holivudas pārstāvji, kas apsūdzēti par seksuālu uzmākšanos aktrisēm. Pirms viņiem šajā sarakstā jau bija producents Hārvijs Vainstīns un režisors Džeimss Toubeks. Par seksuālu uzmākšanos apsūdzēti arī aktieri Kevins Speisijs un Džeremijs Pivens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu