Speisijs esot «regulāri medījis» arī citus jaunus vīriešus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Atzīties seksuālā uzmācībā un vienlaikus «iziet no skapja», tas nav tas labākais scenārijs. Pēc Holivudas aktiera Kevina Speisija (Kevin Spacey) «iznākšanas no skapja», pirms tam atvainojoties par uzbāšanos 14 gadus vecam aktierim Entonijam Rapam, sociālajos tīklos mutuļo spraigas diskusijas. Speisijs tiek pamatīgi kritizēts. Tam visam pa virsu trešdien medijos izskanējušas jaunas apsūdzības. Nu jau vēl vairāki vīrieši nākuši klajā ar paziņojumiem, ka Speisijs viņiem seksuāli uzmācies.

Amerikāņu režisors Tonijs Montana (Tony Montana) izdevumam «Radar Online» atklāja, ka 2003. gadā kādā Losandželosas bārā Speisijs ieķēries viņam kājstarpē. Kad Montana atgrūdis Speisiju, viņš Montanam sekojis uz vīriešu labierīcībām.

Meksikāņu aktieris Roberto Kavazoss (Roberto Cavazos), kurš tēlojis vairākās leģendārā Londonas «The Old Vic» teātra izrādēs, kur laika posmā no 2004. līdz 2015. gadam Speisijs bija radošais direktors, paziņojis savā «Facebook», ka

Speisijs «regulāri medījis» jaunus aktierus vīriešus.

«Ir daudzi no mums, kuriem ir kāds «Kevina Speisija stāsts»,» viņš raksta. «Šķiet, galvenais nosacījums bija būt vīrietim, jaunākam par 30 gadiem, lai Speisijs mūs varētu apčamdīt.» Kavazoss piebildis, ka piedzīvojis divus seksuālās uzmākšanās incidentus no Speisija.

Savukārt kāds Rietumsaseksas viesnīcas darbinieks Daniels Bīls (Daniel Beal) atklājis, ka 2010. gadā Speisijs viņa priekšā izvilcis dzimumlocekli. «Liels, vai ne?» viņš esot jautājis 19 gadus vecajam jauneklim un mudinājis tam pieskarties.

Speisijs iedevis jaunietim savu 5000 mārciņu vērto pulksteni un aicinājis uz savu viesnīcas numuriņu.

Bīls atteicies.

Kāds anonīms vīrietis BBC pastāstījis, ka Speisijs viņu vēlējies seksuāli izmantot 80. gadu vidū, kad viņam bijis 17.

Atgādinām, ka Speisijam izteikto apsūdzību dēļ apturēta politiskā seriāla «House of Cards» («Kāršu nams») sestās sezonas filmēšana, paziņojušas kompānijas «Netflix» un «Media Rights Capital».

«Netflix» un «Media Rights Capital» jau bija paziņojuši, ka «Kāršu nams» noslēgsies ar sesto sezonu, bet otrdien nolēma uz laiku apturēt pēdējās sezonas filmēšanu, lai iegūtu laiku situācijas apsvēršanai un kliedētu jebkādas bažas par seriāla komandu.

Speisijs, atvainojoties Rapam, pirmo reizi publiski atzina, ka ir homoseksuāls, un daudzi kritizēja viņu par to, uzskatot, ka viņš ar šādu atzīšanos mēģina novērst uzmanību no apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos.

Seksuālā vardarbība kļuvusi par aktuālu tēmu Holivudā pēc apsūdzībām producentam Hārvijam Veinstīnam par uzmākšanos sievietēm vairāku gadu garumā. Jautājums par seksuālu vardarbību aktualizējies arī citās jomās, tostarp mediju vidē un politikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu