Uz lielā ekrāna - «Mošķu ģimenīte», «Zāģis 8» un «Sliktās mammas 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros sāks rādīt vācu animācijas komēdiju «Mošķu ģimenīte» ar pazīstamiem un iecienītiem fantastikas filmu varoņiem, šausmu filmu «Zāģis 8» («Jigsaw») un komēdiju «Sliktās mammas 2» («A Bad Moms Christmas»).

Mošķu ģimenīte

Grāfs Drakula daudzus gadsimtus pavadījis savā Transilvānijas pilī un jūtas vientuļš pat kopā ar trim amizantiem sikspārņiem. Arī uzticamais kalps – kuprītis Renfīlds nespēj kliedēt grāfa vientulību. Piepeši pirmoreiz pēc daudziem gadiem atskan telefona zvans. Emma Višbona, grāmatu veikala īpašniece no Ņujorkas, jautā, vai varētu noīrēt vampīra zobus masku ballei. Dzirdēdama, ka runā ar pašu grāfu Drakulu, Emma sāk smieties, un vampīrs iemīlas mirstīgajā. Viņš vairs nebūs apturams... Tik intriģējošs ir filmas sākums. Un tad sākas brīnumainie Višbonu ģimenes piedzīvojumi.

Vācu un britu kompānijas izveidojušas «Mošķu ģimenīti» ne vien 3D formātā, bet arī izmantojušas pašlaik visaugstāko izšķirtspēju 4K. Šāds formāts rada realitātes izjūtu uz ekrāna. Tā atšķirība no iepriekšējā formāta ir salīdzināma ar atšķirību starp krāsaino un melnbalto kinofilmu. Skaņu celiņš radīts augsti kvalitatīvajā formātā Dolby Atmos. Mūziku filmai komponējis Hendriks Švarcers, kas raksta instrumentācijas vienam no pasaulē slavenākajiem kino komponistiem un producentiem Hansam Cimmeram («Karalis lauva», «Gladiators», «Pēdējais samurajs» u.c.).

Zāģis 8

Filma, kas ir jau astotā studijas «Lionsgate» «Zāģa» franšīzē, vēsta par Džonu Kreimeru – maniaku ar iesauku Zāģeris. Lai arī tika uzskatīts, ka Zāģeris ir miris, pēkšņi dažādās pilsētas vietās tiek atrasti miruši cilvēki, kas nogalināti briesmīgos veidos. Kā tas iespējams? Kreimers taču sen miris...

Sliktās mammas 2

Trīs nenovērtētas un ar darbiem apkrāvušās mammas – Eimija, Kikija un Karla – pūlas vaiga sviedros, lai sagādātu savām ģimenēm jaukākos Ziemassvētkus. Bet, it kā ar to vēl būtu par maz, viņām savās mājās jāuzņem un jāizklaidē jebkuru brīvdienu lielākais bieds – sava mamma. Soli pa solim mūsu mammas nonāk pie jaunām atziņām, kā sarīkot neaizmirstamus Ziemassvētkus, un galu galā satuvinās arī katra ar savu māti.

Lomās: Mila Kunisa (Mila Kunis), Kristena Bela (Kristen Bell), Sūzena Sarandona u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu