Uz lielajiem ekrāniem leģendāras šausmu filmas turpinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šo piektdien, 3. novembrī, uz lielajiem ekrāniem Latvijā atgriežas leģendārā šausmu trillera «Zāģis» turpinājums, «Zāģis 8» («Jigsaw»), kas būs jau astotā filmas franšīze.

Filmas sižets atklāj - dažādās pilsētas vietās tiek atrasti miruši cilvēki un ir acīm redzams, ka viņi ņēmuši nelabu galu. Izmeklēšanas gaitā uzietie pierādījumi norāda uz vienu vainīgo – Džonu Kreimeru, maniaku ar iesauku Zāģeris. Bet kā tas iespējams? Viņš jau vairāk nekā 10 gadus tiek uzskatīts par mirušu…

Austrāliešu izcelsmes režisori, dvīņubrāļi Maikls un Pīters Spīringi pirmo reizi piedalās «Zāģa» franšīzes režisēšanā, tomēr abi režisori ir jau pieredzējuši mistikas un trilleru žanrā («Vampīru pasaule» / Daybreakers). «Varbūt šī filmas daļa nebūs tieša ļaunuma pildīta, bet vairāk ar humora devu, tomēr viens ir skaidrs - noteikti daudz asiņu. Tāpat piesātināta ar mistiku un negaidītiem pavērsieniem,» par filmas režijas ieceri stāsta viens no brāļiem - Maikls Spīrings.

Foto: Publicitātes

Tāpat kā citus gadus, arī šogad filmas izplatītājkompānija Latvijā «ACMEFILM» kopā ar Valsts asinsdonoru centru turpināja aizgūto tradīciju un aicināja ziedot asinis, kas turpinās jau kopš 2006. gada, kad līdz ar jaunas filmas «Zāģis» iznākšanu norisinās donoru dienas kinoteātrī «Parex Plaza» («Kino Citadele»).

Šādu asins ziedošanas akciju aizsāka filmas izplatītājs «Lionsgate» sadarbībā ar ASV Sarkano Krustu līdz ar leģendārās filmas «Zāģis» (Saw) ekranizāciju 2004. gadā ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu