Sliktās mammas atgriežas uz lielajiem ekrāniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jau 3. oktobrī, uz Latvijas kinoteātru ekrāniem būs skatāma asprātīgās komēdijas «Sliktās mammas» turpinājums, «Sliktās mammas 2» («Bad Moms Christmas»).

Jau atkal satiksimies ar trakulīgajām un dumpīgajām mammām – Eimiju, Kikiju un Karlu. Šoreiz stāsta darbība norisinās Ziemassvētku gatavošanās laikā, kad nenovērtētajām mammām jānopūlas vaiga sviedros, lai sagādātu savām ģimenēm jaukākos Ziemassvētkus. Bet it kā ar to vēl būtu par maz, viņām savās mājās jāuzņem un jāizklaidē jebkuru brīvdienu lielākais bieds – sava mamma. Soli pa solim mūsu mammas nonāk pie jaunām atziņām, kā sarīkot neaizmirstamus Ziemassvētkus, un galu galā satuvinās arī katra ar savu māti.

«Siktās mammas» pirmā filma saņēma neviennozīmīgas kritiķu atsauksmes, savukārt skatītāji, filmu novērtēja atzinīgi, par ko liecina filmas apmeklējums kinoteātros un filmas kases ieņēmumi visā pasaulē.

Foto: Kadrs no filmas

Arī Latvijas sievietes un mammas filmu vērtēja. Ar viedokli dalās pasākumu aģentūras «Bordo» un dēla mamma Sindija Vilde: «Filmas pirmā daļa man bija kā apliecinājums, ka vēl uz pasaules ir sievietes, kuras ar savu mammu lomu nav mainījušās līdz nepazīšanai, kuras bauda dzīvi un bērni nav nekāds «ārprāts», bet gan kā papildinājums, kā krāšņa rota un dzīves piepildījums. Bērni ir mūsu draugi un ar viņiem vajag visu runāt atklāti nevis caur meliem un standartizētiem rāmjiem. Bērni saprot vairāk nekā mums šķiet. Supermammas ir tās kuras prot sadzīvot ar saviem bērniem, neapbižojot sevi un neaizmirstot dzīves baudas. Filma bija jautra un viegla, tā komiski atainoja spilgtākās īpašības starp dažādiem mammu tipiem.»

Galvenajās lomās atkal būs skatāma lieliskā trijotne - Mila Kunisa, Kristena Bella un Ketrina Hāna, kā arī jaunpienācējas Sūzana Sarandona un Kristīne Baranska, savukārt režisori un scenāristi arī šoreiz ir radošais tandēms Džons Lūkass un Skots Mūrs («Paģiras», «Sliktās mammas»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu