Nedēļas nogalē «K. Suns» piedāvās Norvēģijas filmu dienas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Atzīmējot kvalitatīva Eiropas kino tradīciju uzturētāja «Kino galerijas» 25 gadu jubileju, kinoteātris «K. Suns» sadarbībā ar Norvēģijas Filmu institūtu (NFI) un Norvēģijas vēstniecību Latvijā nedēļas nogalē piedāvās Norvēģijas filmu dienas, informē kinoteātrī.

No piektdienas, 10. novembra, līdz 12. novembrim kinoteātrī varēs redzēt trīs mūsdienīgas un citu no citas atšķirīgas filmas.

Piektdien kinoteātris piedāvās 2014. gada filmu «Iznīcināšanas kārtībā» («Kraftidioten»), kas ir melnā humora piesātināts trilleris. Filmas autoru meistarīgā balansēšana starp humoristisko un traģisko varētu saistīt filmu «Fargo» un «Lubenes» cienītājus.

Dienu vēlāk - sestdien, 11. novembrī,- būs skatāma filma «Aklums». Filma stāsta par rakstnieci Ingrīdu, kas nesen zaudējusi redzi un, dzīvojot noslēgtībā kopā ar vīru, pārdomām un atmiņām, nezaudē spēju sapņot un fantazēt. Filma tika demonstrēta šī gada Rīgas filmu festivālā.

Savukārt svētdien, 12. novembrī, «K. Suns» piedāvās filmu «Dzīve turpinās». Tā ir mūsdienīga komēdija par 30 gadus vecu sievieti Marianu, kura nejauši atklājusi dzīvesbiedra romānu ar jaunu kolēģi, šķiras un secina, ka omulības kā dzīves koncepta nozīme ir pārvērtēta, jo galvenais ir priecāties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu