Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Noskaties «Greja nokrāsu» trešās filmas karsto rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī publicēts svaigs jaunā erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») turpinājuma ekranizācijas «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās») reklāmas rullītis. Arī šīs daļas režisors ir Džeimss Folijs.

Šajā daļā tiek apspēlētas galveno varoņu Anastasijas Stīlas un Kristjena Greja (Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans) kāzas, kā arī ieskicēti dramatiski notikumi ar pakaļdzīšanos un ieroču lietošanu.

Atgādinām, ka erotiskā romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» turpinājuma pirmā filma uz ekrāniem iznāca šā gada 14. februārī, bet jaunā daļa «Brīvība piecdesmit nokrāsās» nāks klajā 2018. gada 14. februārī.

Rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») ekranizācijas ir kļuvušas par popkultūras fenomenu, nopelnot miljonus ne tikai ar grāmatu tirdzniecību, bet arī ar filmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu