«Splendid Palace» filmas «Ar putām uz lūpām» pirmizrāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoteātrī «Splendid Palace» piektdien plkst.18.30 notiks režisora Jāņa Norda spēlfilmas «Ar putām uz lūpām» pirmizrāde, informē studijas «Tasse Film» pārstāve Gita Deniškāne.

Filma ir attiecību trilleris, kas stāsta par aktiera Viļa Daudziņa atveidoto Didzi - bijušo policistu un kaujas suņu treneri, kurš dažu dienu laikā nonāk neapskaužamā situācijā. Viņš tur aizdomās sievu, kuras lomā iejūtas Ieva Puķe, par neuzticību, kamēr viņa mīļotie suņi inficējas ar kādu bīstamu slimību.

Līdzās labi zināmiem un pieredzējušiem aktieriem, kino debijā sevi piesaka arī Nacionālā teātra jaunais aktieris Raimonds Celms.

«Sabiedrībā par mīlu un attiecībām nereti tiek runāts caur rozā brillēm. Taču manā jaunajā filmā mīla un trakums iet roku rokā. Filma sniegs skatītājiem aizraujošu un neparedzamu notikumu virpuli, kurā varoņi, nonākuši mīlas krustcelēs, nereti uzvedas tā, kā saka par trakiem suņiem - «ar putām uz lūpām«», par filmu sacījis Nords.

Spēlfilma ir Latvijas, Lietuvas un Polijas kopražojums. Tā veidota pēc amerikāņu scenārista Meta Goseta darba «Origin of Species» motīviem.

Kā ziņots, Norda spēlfilma «Ar putām uz lūpām», kas ar Nacionālā kino centra atbalstu top studijā «Tasse Film», saņēma 150 000 eiro atbalstu no Eiropas Padomes fonda «Eurimages», informē filmas producente Alise Ģelze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu