«Lielā Kristapa» atklāšanas ceremonijā godina animācijas klasiķus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

«Lielā Kristapa» atklāšanas ceremonijā 9. novembrī balva par mūža ieguldījumu pasniegta leģendārajiem Latvijas zīmētās animācijas pamatlicējiem Rozei Stiebrai un Ansim Bērziņam. «Zelta sietiņš», «Zaķīšu pirtiņa»... ties ir tikai divi no vairākiem desmitiem animācijas darbu, ko kopā radījis šis tandēms. Aplūko foto no svinīgās ceremonijas!

Roze Stiebra turpina radoši strādāt arī šodien, top jauna pilnmetrāžas animācijas filma «Saule brauca debesīs», kas iekļauta programmā «Latvijas filmas Latvijas simtgadei». Filmas pamatā ir latviešu tautasdziesmas, un to plānots pabeigt uz Latvijas valsts simtgades svinībām 2018. gadā.

Atgādinām, ka nacionālā kino balva «Lielais Kristaps» no 9. līdz 14. novembrim ar vērienīgu pasākumu programmu dod iespēju vienkopus redzēt labāko jauno Latvijas kino - gan balvai nominētās filmas, gan arī piecpadsmit filmu pirmizrādes.

Biļetes uz «Lielā Kristapa» filmu programmu pieejamas kinoteātra Splendid Palace kasēs no 31. oktobra. Kino cienītājiem tiek piedāvātas īpašas «Lielā Kristapa» atlaides - pērkot 3 un vairāk biļetes, dažādās cenu kategorijās tās būs iespējams iegādāties lētāk. Tāpat kā ik gadus, atlaides būs gan skolēniem, gan studentiem, gan senioriem, gan arī ģimenēm. Biļetes uz seansiem kinoteātrī Kino Bize iegādājamas iepriekšpārdošanā bezrindas.lv vai uz vietas kinoteātrī, norēķinoties skaidrā naudā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu