«Mad Men» autors Vainers apsūdzēts nepiedienīga piedāvājuma izteikšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārā seriāla «Mad Men» autors Metjū Vainers (Matthew Weiner) apsūdzēts nepiedienīga piedāvājuma izteikšanā. Intervijā izdevumam «The Information» par viņa uzvedību pastāstīja bijusī Vainera asistente Keitera Gordone (Kater Gordon).

Gordone kā personiskā asistente sākusi strādāt kopā ar Vaineru 2007. gadā, jau drīz paaugstināta par scenārija autora asistenti, un vēlāk Vainers sievieti esot aicinājis kopā sarakstīt sezonas noslēdzošo sēriju.

Intervijā Gordena apgalvo, ka reiz abi strādājuši līdz vēlam vakaram un viņš teicis, ka «esmu viņam parādā un man vajadzētu viņa priekšā izģērbties kailai».

Viņa saka, ka sastinga un centās šos komentārus ignorēt. Pāris turpinājis strādāt pie konkrētās sērijas.

Lai arī viņa esot par šo epizodi pastāstījusi kolēģiem, ar oficiālu paziņojumu nav nākusi klajā, baidoties zaudēt darbu.

«Es uzreiz zināju, ka tas, ka viņš pārkāpa robežu, bija nepareizi,» viņa pastāstīja intervijā. «Taču es nezināju, kādas ir manas opcijas.»

Vainera pārstāvji izplatījuši paziņojumu, ka Vainers neatceras, ka būtu izteicis šādu piedāvājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu