Luijs C.K. nāk klajā ar paziņojumu: «Šie apgalvojumi ir patiesi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/sc

Komiķis Luijs C.K. (Louis C.K.), kuru nepiedienīgā uzvedībā intervijā «The New York Times» apsūdzējušas piecas kolēģes, piektdien nācis klajā ar paziņojumu, kurā atzīst un nožēlo savu uzvedību. «Šie apgalvojumi ir patiesi,» viņš raksta.

«The New York Times» rakstā minēts, ka Luijs (īstajā vārdā Louis Alberto Székely) esot onanējis divu sieviešu komiķu priekšā 2002. gadā, masturbējis, arī runājot ar vienu no sievietēm pa telefonu 2003. gadā, un lūdzis, lai atļauj viņam onanēt kādas citas sievietes priekšā 2005. gadā.

«Tajā laikā, es sev biju iestāstījis, ka tas ir pieņemami, jo es nekad nerādīju sievietei locekli, pirms tam nepajautājot, kas arī ir patiesība,» viņš raksta. «Taču tas, ko iemācījos vēlāk dzīvē, mazliet par vēlu, ja tev pār otru cilvēku ir zināma vara, prasīt šim cilvēkam skatīties uz tavu locekli var būt nepatīkami un apgrūtinoši. Šīs sievietes mani apbrīnoja, un šo savu varu pār viņām es izmantoju neatbildīgi.»

Luijs arī atvainojies visiem viņa filmu projektos iesaistītajiem, arī lentes «I Love You, Daddy» komandai. Filmas pirmizrāde bija paredzēta svētdien, taču pēc izskanējušajām apsūdzībām atcelta.

«Esmu sāpinājis savu ģimeni, draugus, bērnus un viņu māti,» viņš turpina. «Esmu izveidojis veiksmīgu karjeru, sakot to, kas uz mēles. Tagad paiešu malā uz ilgu laiku, lai ieklausītos.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu