Gadota atsakās filmēties «Brīnumsievietē 2», ja iesaistīts Retners

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izraēlas aktrise Gala Gadota (Gal Gadot), kura komiksu filmā «Wonder Woman» (Brīnumsieviete) atveido supersievieti, paziņojusi, ka nefilmēsies filmas turpinājumā, ja tajā būs iesaistīts producents Brets Retners (Brett Ratner). Atgādinām, ka Retneru par seksuālu uzmākšanos apsūdzējušas sešas aktrises, arī Olīvija Manna.

Iemesls šādam Gadotas paziņojumam ir tieši Retneram izteiktās apsūdzības.

Ja ziņots, ka aktrise Olīvija «The Los Angeles Times» pastāstīja, ka Retners esot masturbējis viņas priekšā savā treilerī, kad viņa 2004. gadā apmeklējusi filmas «After the Sunset» uzņemšanas laukumu. Zināmi arī citi gadījumi, kad Retners uzņemšanas laukumā agresīvi vajājis aktrises, dažkārt sekojot viņām līdzi tualetēs.

Retnera kompānija «RatPac-Dune Entertainment» kopā ar «Warner Bros» producēja pirmo «Wonder Woman» filmu. Lente iekasēja 400 miljonus dolāru, un Retnera kompānija ieguva labu peļņu. Kāds avots «Warner Bros» atklājis, ka Gadota vēlas, lai «Warner Bros» izpērk Retnera daļu un filmē jauno lenti bez viņa piedalīšanās.

Gadota asi iestājas pret seksuālu vardarbību Holivudā. Savā «Instagram» viņa publicējusi paziņojumu, ka «seksuāla vardarbība ir nepieņemama».

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu