Bleika Laivlija pārsteidz erotiskā trillerī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrises Bleikas Laivlijas talanta cienītāji šo nedēļu jau ir iezīmējuši kā īpašu savos plānotājos. Piektdien, 17. novembrī, Latvijas kinoteātros sāks rādīt viņas jaunāko veikumu – spriedzes un jutekliskuma pilno trilleri «Es redzu vienīgi tevi» («All I See Is You»).

Filma «Es redzu vienīgi tevi» ir emocionāli piesātināts kino stāsts par attiecībām, kurās valda apmāta aizrautība. No malas šķiet, ka Džīnai un Džeimsam ir gandrīz perfekta laulība. Lai arī Džīna bērnībā piedzīvota nelaimes gadījuma dēļ ir zaudējusi redzi, tomēr viņai ir ļoti piepildīta jūtu un seksuālā dzīve. Jaunā sieviete, dzīvojot Bangkokā, Taizemē, ik dienu izjūt sava vīra atbalstu un atklāj pasauli caur viņa acīm. Šī maigā paļaušanās šķietami ar katru dienu aizvien vairāk nostiprina abu jutekliskās, kaisles pilnās attiecības. Ieslīguši laimīgas ģimenes dzīves baudīšanā, Džīna un Džeimss pat nenojauš, kādas izmaiņas abu attiecībās ieviesīs tas, ka jaunā sieviete pēc veiksmīgas operācijas atgūs redzi. Akluma izgaišana Džīnai sniedz pēkšņu neatkarību no vīra un iespēju pašai iepazīt pasauli. Katru dienu viņa sevī un savā laulībā atklāj satraucošas nianses, kas lēnām sabrucina ilūziju par perfekto laulību.

Jutekliskā trillera «Es redzu vienīgi tevi» režisors ir godalgotais režisors Marks Fosters. Viņš ir autors tādām populārām filmām kā «Monstru balle» («Monster's Ball»), «Meklējot Nekurzemi» («Finding Neverland») un «Mierinājuma kvants» («Quantum of Soalce»).

Aktrise Bleika Laivlija ir atzinusi, ka loma filmā «Es redzu vienīgi tevi» ir izrādījusies viena no psiholoģiski grūtākajām viņas karjerā. Arī tāpēc, ka tā pieprasījusi daudz juteklisku kadru. «Pirms izlasīju scenāriju, man bija diezgan noliedzoša attieksme pret kailskatiem, taču Marka Fostera vēstījumā tiem ir ļoti dziļa nozīme. Šī loma man personīgi bija jauna veida atbrīvošanās un jutekliskuma skola,» uzsver Bleika Laivlija.

Foto: Kadrs no filmas

Līdz ar Bleiku Laivliju trillerī «Es redzu vienīgi tevi» galvenās lomas atveido Džeisons Klārks un Ivonna Strakovska. Kā liecina aizkulišu informācija, viņi ik dienu filmēšanas laukumā Taizemē darbam veltīja 19 stundas. «Neatceros, ka būtu bijis brīdis, kad varējām atpūsties. Šī visādā ziņā ir visintensīvākā filma, kādā jebkad esmu filmējusies,» atklāj Bleika Laivlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu