Jaunā «Zvaigžņu karu» filma varētu startēt ar 200 miljoniem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jaunā «Zvaigžņu karu» filma «Star Wars: The Last Jedi» («Zvaigžņu kari: Pēdējie džedi») šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros varētu startēt ar 200 noplnītiem miljoniem, prognozē «collider.com».

Šobrīd rekords pieder citai «Zvaigžņu karu» filmai «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas») - 248 miljoni pirmajā nedēļā. Otrais labākais starts 2012. gadā padevās filmai «Atriebēji» (The Avengers; 2012) - 207 miljoni.

Analītiķi prognozē, ka «Zvaigžņu kari: Pēdējie džedi» varētu sasniegt 200 miljonus.

Anotācija: Atklājusi sevī Spēku, Reja turpina savu episko ceļojumu pasaulē, kurā joprojām notiek cīņa starp gaismas un tumsas spēkiem. Kailo Rens ir ieņēmis augstu posteni Pirmajā ordenī, taču kurp viņu novedīs no Dārta Veidera mantotā varaskāre? Un kā visus notikumus ietekmēs Rejas tikšanās ar pēdējo no dzīviem palikušajiem džediem - Lūku Skaivokeru?

Latvijas kinoteātros no 15. decembra.

Kā zināms, ASV izklaides industrijas milzis «The Walt Disney Company» («Disney») šogad paziņoja par plāniem veidot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, balstoties uz iemīļotu un rentablu zinātniskās fantastikas filmu franšīzi.

«Mums ir lielas ambīcijas «Zvaigžņu karu» franšīzei,» sacīja kompānijas vadītājs Roberts Aigers. Jaunā triloģija tiks veidota atsevišķi no Skaivokeru sāgas un tajā tiks ieviesti jauni personāži, savā interneta vietnē paziņoja «Disney» meitsabiedrība «Lucasfilm».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu