Uma Tūrmane dod mājienu par Vainstīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Aktrise Uma Tūrmane (Uma Thurman), kura bijusi vairāku Hārvija Vainstīna (Harvey Weinstein) producēto režisora Kventina Tarantīno filmu zvaigzne, publicējusi savā «Instagram» apsveikumu Pateicības dienā, kurā liek mums saprast, ka arī viņa cietusi no Vainstīna seksuālās uzmākšanās.

Novembra sākumā, atbildot uz jautājumu par vīriešu seksuālo vardarbību Holivudā, Tūrmane atbildējusi, ka «gaida, kad nebūs tik nikna», lai komentētu šos notikumus. Acīmredzot 47 gadus vecā Tūrmane ir mazliet nomierinājusies, un sāk par šo jūtīgo jautājumu runāt.

«Esmu pateicīga, ka esmu dzīva, pateicīga visiem, ko mīlu, pateicīga visiem, kas iestājas par sevi,» viņa raksta. «Es teicu nesen, ka esmu nikna, jo man ir iemesls, #metoo (tēmturis seksuālā vardarbībā cietušo solidaritātei), ja nu gadījumā to vēl nenolasījāt no manas sejas izteiksmes.»

«Domāju, ka svarīgi ir nesasteigt, būt godīgam, precīzam, tāpēc... priecīgu visiem Pateicības dienu! Visiem! (Izņemot, tevi, Hārvij, un tavus konspiratorus - priecājos, ka tas lēnām iet uz priekšu - tu neesi pelnījis lodi). Turpinājums sekos. Uma Tūrmane.»

Atgādinām, ka par seksuālu uzmākšanos apsūdzēti arī režisors Brets Retners, režisors Džeimss Toubeks. Apsūdzēti arī aktieri Kevins Speisijs, populārā seriāla «Entourage» aktieris Džeremijs Pivens (Jeremy Piven), Dastins Hofmans u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu