Zvjaginceva filma, kurā filmējies Keišs, nominēta «Zelta globusam»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Holivudas Ārzemju preses asociācija pirmdien paziņojusi pretendentus uz «Zelta globusu» godalgām, atklājot, ka visvairāk nomināciju izpelnījies režisora Giljermo del Toro fantastikas trilleris «The Shape of Water» un kanāla HBO seriāls «Big Little Lies». Pie nominācijas ticis arī krievu režisors Andrejs Zvjagincevs par filmu «Nemīlestība», kurā tēlo arī mūsu aktieris Andris Keišs.

Filma nominēta kategorijā «Labākā filma svešvalodā».

Filma vēsta par maskaviešu pāri smagas šķiršanās procesa sarežģītākajā brīdī. Lai arī abi vēl ir precēti, katrs atsevišķi jau ir pāršķīris jaunu savas dzīves lappusi un nespēj vien sagaidīt, kad tiks nokārtotas šķiršanās formalitātes. Cenšoties visu atrisināt pēc iespējas ātrāk, viņi atstāj novārtā savu vienīgo bērnu - 12 gadus veco Aļošu, kurš jūtas nevajadzīgs, tāpēc pēc kārtējā vecāku strīda negaidīti pazūd.

Galvenajās lomās Marjana Spivaka, Aleksejs Rozins, Matvejs Novikovs, Marina Vasiļjeva un citi.

Keišs filmā atveido mīļāko - vīrieti, par kādu sapņo katra sieviete, kura jūtas jau šajā dzīvē un laulības attiecībās vīlusies. 21. gadsimta princi, kurš maz runā, ir turīgs un mierīgs, neskatoties uz pasaules globālo atsalumu un aprēķinu cilvēku attiecībās.

Uzvarētāji tiks paziņoti 7. janvārī Beverlihilsā 75. ikgadējā balvu ceremonijā, kuru vadīs amerikāņu komiķis Sets Maiers.

Filma iekļuvusi arī starp desmit pretendentēm uz «Oskara» balvu. Janvārī tiks paziņots fināla piecinieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu