Pirmizrāde nervus kutinošai šausmu filmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Šonedēļ pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvo nervus kutinoša šausmu filma visiem rēgu faniem – «Astrāls: Pēdējā atslēga» (Insidious: The Last Key), kas ir ceturtais stāsts šausmu filmu sērijā.

Stāsta centrālā varone ir Elīza, parapsiholoģe ar daudzu gadu pieredzi, kura tiek uzaicināta uz kādu savrupnamu, kur notiek neizskaidrojamas pārdabiskas parādības. Šis ir ne vien baisākais, bet arī personīgākais izmeklēšanas gadījums Elīzas mūžā, jo šajā namā, kā izrādās, viņa ir pavadījusi bērnību.

Pirmā filma «Astrāls» pirmizrādi piedzīvoja 2010. gadā un kopš tā laika ir papildināta ar stāsta turpinājumu filmās «Astrāls 2. nodaļa» (2013) un «Astrāls: Sākums» (2015).

Foto: Kadrs no filmas

Iepriekšējo filmu vērtējums, pēc skatītāju domām, ir krietni virs vidējā un starp komentāriem atrodami apzīmējumi – «šausmu trilleris ar maz asiņu, bet negaidītiem pavērsieniem», «labākā šausmu filma, kas ir redzēta» un «pietiekami šausminoša, iztiekot bez vardarbīgām ainām».

Filmas režisors ir Ādams Robitels («The Taking»), bet ekstrasenses Elīzas lomā tāpat kā iepriekšējās «Astrāla» šausmu filmās – aktrise Lina Šeja. Citās lomās – Džošs Stjuarts («Kolekcija»), Havjers Botets («Mamma»), Kērks Asevedo («Pērtiķu planētas atmoda») un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu