Džumandži videospēle saglabā 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros labi klājas jaunajai piedzīvojumu filmai «Džumandži: Laipni lūgti džungļos» («Jumanji: Welcome to the Jungle»), filma saglabājusi līderpozīcijas, ziņo ārvalstu prese.

«Džumandži: Laipni lūgti džungļos» nedēļas griezumā iekasējusi 27 miljonus dolāru. Atšķirībā no 90. gados populārās oriģinālfilmas ar Robinu Viljamsu galvenajā lomā jaunajā lentē darbība norisinās videospēlē «Džumandži»

Filmas režisors ir Džeiks Kasdans («Seksa video», «Sliktā skolotāja»), galvenajās lomās - Džeks Bleks («Zosāda»), Dveins Džonsons («Pusotrs spiegs»), Karena Gilana («Gadsimta likme») un Misija Paila («Mākslinieks»).

Scenārija pamatā ir Krisa van Olsberga fantāzijas romāns «Džumandži».

2. vietā ar 18,6 miljoniem Stīvena Spīlberga «The Post». Toms Henkss šajā filmā iejuties laikraksta «Washington Post» redaktora Bena Bredlī lomā.

Spīlberga drāma atspoguļo laikraksta «Washington Post» lomu Pentagona dokumentu publiskošanā 1971. gadā.

Filmā redzama arī daudziem «Oskariem» nominētā Merila Strīpa (Meryl Streep). Viņa atveidos laikraksta izdevēju Keju Greiemu. Abi izdevuma pārstāvji cīnījās pret ASV federālo valdību par «Washington Post» tiesībām publicēt noplūdinātos dokumentus.

3. vietā jaunums - spriedzes un mistikas pilns trilleris «Cilvēks vilcienā» (The Commuter) ar Oskara nominantiem Liamu Nīsonu un Veru Farmingu galvenajās lomās. Filmas centrā ir apdrošināšanas aģents Maikls, kas jau desmit gadus izmanto pilsētas vilcienu, lai dotos uz darbu. Kādu vakaru mājupceļā viņam līdzās apsēžas noslēpumaina svešiniece, kura izsaka Maiklam piedāvājumu, no kura viņš neatsakās, lai gan to varētu. Abu saruna aizsāk dramatisku un neparedzamu notikumu virkni. Maikla uzdevums ir daudzo pasažieru vidū atrast neiederīgu personu, pirms vilciens sasniedzis galastaciju. Laiks iet, un, šķetinot mīklu, Maikls apjauš, ka ir ierauts noziedzīgā sazvērestībā.

4. vietā ar 12 miljoniem nervus kutinoša šausmu filma visiem rēgu faniem – «Astrāls: Pēdējā atslēga» (Insidious: The Last Key), kas ir ceturtais stāsts šausmu filmu sērijā.
Stāsta centrālā varone ir Elīza, parapsiholoģe ar daudzu gadu pieredzi, kura tiek uzaicināta uz kādu savrupnamu, kur notiek neizskaidrojamas pārdabiskas parādības. Šis ir ne vien baisākais, bet arī personīgākais izmeklēšanas gadījums Elīzas mūžā, jo šajā namā, kā izrādās, viņa ir pavadījusi bērnību.

Filmas režisors ir Ādams Robitels («The Taking»), bet ekstrasenses Elīzas lomā tāpat kā iepriekšējās «Astrāla» šausmu filmās – aktrise Lina Šeja. Citās lomās – Džošs Stjuarts («Kolekcija»), Havjers Botets («Mamma»), Kērks Asevedo («Pērtiķu planētas atmoda») un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu