«Kino bize» tiešraidē Roterdamas kinofestivāla programma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kinoteātrī «Kino bize» no 26. janvāra līdz 28. janvārim tiks rādīta Roterdamas starptautiskā kinofestivāla piecu filmu programma «IFFR Live», informē «Kino bize» pārstāvis Māris Prombergs. «IFFR Live» ir sešu filmu programma, kas tiek rādīta 47. Roterdamas Starptautiskā kinofestivāla laikā un vienlaicīgi tiek demonstrēta kinoteātros visā Eiropā.

«Roterdamas kinofestivāls ir viens no nozīmīgākajiem ikgadējiem kino nozares notikumiem pasaulē, kas, vairākos veidos cenšoties veicināt festivālu filmu izplatīšanu, 2015. gadā aizsāka «IFFR Live» programmu,» pasākumu aprakstīja Prombergs.

Pēc filmu noskatīšanās arī skatītāji Rīgā varēs piedalīties kinofestivāla sociālo tīklu jautājumu un atbilžu sesijā, kā arī izbaudīt muzikālus priekšnesumus un citas tiešraides piedāvātās iespējas.

«IFFR Live» programmā iekļautas sešas filmas, kuras ir pabeigtas 2017. gadā. Filmas tiks demonstrētas oriģinālvalodā ar subtitriem angļu valodā.

www.kinobize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu