Noskaties jauno rullīti! Vīkandere kā jaunā Lara Krofta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī nonācis kompānijas «Warner Bros. Pictures» jaunās filmas par Laru Kroftu reklāmas rullītis, kas sniedz detalizētāku ieskaitu jau pavisam drīz gaidāmajā asa sižeta kinofilmā. Kā ziņots, galvenajā lomā «oskarotā» zviedru aktrise Alīsija Vīkandere (Alicia Vikander).

Atgādinām, ka pirmajās divās «Tomb Raider» filmās, kas iznāca pirms vairāk nekā desmit gadiem, galveno lomu spēlēja amerikāņu aktrise Andželīna Džolija.

Filmā 21 gadu vecā Lara Krofta izmeklē sava tēva pazušanu pirms septiņiem gadiem. Blakus Vīkanderei filmā spēlē arī Valtons Goginss (Walton Goggins), Daniels Vu (Daniel Wu) un Dominiks Vests (Dominic West)

Jaunā filma par kapeņu izlaupītāju Laru Kroftu uz lielā ekrāna jau 16. martā.

Atgādinām, ka 2016. gadā Vīkandere ieguva «Oskara» balvu par labāko otrā plāna tēlojumu kinolentē «The Danish Girl» («Dāņu meitene»). Viņa spēlējusi arī zinātniskās fantastikas trillerī «Ex Machina» un asa sižeta kinolentē «Jason Bourne» («Džeisons Borns»), filmā «Tulpju drudzis» u.c.

1996. gadā iznāca populārā «Tomb Raider» videospēle. Pasaulē pārdoti vairāk nekā 45 miljoni spēles eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu