«Oskara balvu groziņš» - vairāk nekā 100 tūkstošu dolāru vērtībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Svētdien Losandželosā notika 90. ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars» pasniegšanas ceremonija, kuras laikā tika apbalvoti pasaules labākie no labākajiem kino industrijā. Daži nominanti ieguva zelta statuetes, bet tie, kas balvas neieguva, savā īpašumā ieguva mierinājuma balvas - «Oskara balvu groziņus». Visiem 25 nominantiem tika uzdāvinātas apjomīgas dāvanas, kuras sarūpējusi mārketinga kompānija «Distinctive Assets», lai pateiktos par ieguldīto darbu un laiku.

Pārsvarā balvu klāstu veido tehnoloģiju, vides aizsardzības, cilvēktiesību kompāniju produkti. «Mēs nedāvinām šīs prestižās dāvanas filantropisku iemeslu dēļ, tās tiek dāvinātas tādā pašā nolūkā, kā tas tiek darīts par katru filmu, kurā aktieriem tiek maksāti 20 miljoni ASV dolāru... jo aktiera personīgajam zīmolam ir milzīga vērtība, tāpat kā jebkurai precei,» atzīst kompānijas «Distinctive Assets» dibinātājs Lešs Ferijs (Lash Fary).

Šogad «Oskara nominantu balvu groziņš» ir pārspējis pats sevi:

Apmaksāts 12 nakšu atvaļinājums divām personām Tanzānijas safari, vērtība - vairāk nekā 40 000 tūkstoši ASV dolāru;

Foto: AFP/Reuters/AP

Nedēļu ilga atpūta «Golden Door» spa, vērtība - 8850 tūkstoši dolāru;

DNS komplekts, kurš sevī ietver 75 ģenētiskās pārbaudes par veselību, iedzimtības rādītājiem un iedzimtību;

10 tūkstoši suņu barības bļodiņu no dzīvnieku biedrībām. Nominants izvēlas dzīvnieku aprūpes vietas, kurām pasniegt šo dāvanu, kā arī vairāk nekā 8000 tūkstošus dolāru.

Dāvanu klāstā ir ne tikai atpūta kūrortos, pasaulslavenu dizaineru apģērbi vai spa, šogad dāvinātas tika lietas, kas noder ikdienā, domājot par personisko un apkārtējo drošību, veselību un primārajām vajadzībām. Kā arī pāris interesantas dāvanas - stilīgi piparu gāzes baloniņi, vannas bumbas, luksusklases mākslīgās skropstas.

Piemēram, iepriekšējos gados «Oskara nominantu balvu groziņa» vērtība pārsniedza pat 230 tūkstošus ASV dolāru, kas tādiem nominantiem kā Merila Strīpa, Margo Robija un Frensisa Makdormanda ļāva doties mājās ar interesantiem matu kopšanas produktiem, injekcijām novecojušas ādas atjaunošanai, bet daži laimīgie savā īpašumā ieguva pat dažādas seksa rotaļlietas.

Kā jau ziņots, par labāko filmu 2018. gadā tika atzīta režisora Giljermo del Toro fantastikas filma «The Shape of Water» («Ūdens forma»). Kategorijā «Labākais aktieris» balvu ieguva Gerijs Oldmens par veikumu filmā «Darkest Hour» («Tumšākā stunda»). Kā arī par labāko tika atzīta Frensisa Makdormanda par tēlojumu filmā «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» («Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu