Piecas filmas, ko īpaši gaidām gada pirmajā pusē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ja redzētas visas «Oskaram» nominētās filmas, tad beidzot var pavilkt treknu svītru aizgājušajam 2017. gadam un lūkoties nākotnē. Šogad uz lielajiem ekrāniem jau iznākušas vairākas lieliskas jaunas kinofilmas, taču ļoti daudzas interesantas, daudzu kino cienītāju gaidītas filmas vēl tikai priekšā. Lūk, ieskats dažās lentēs, kuras tiek gaidītas ar lielu nepacietību.

 
Foto: Kadrs no video

«451 grāds pēc Fārenheita»

Viena no gada intriģējošākajām filmām noteikti ir zinātniskās fantastiskas rakstnieka Reja Bredberija grāmatas «451 grāds pēc Fārenheita» jauna ekranizācija. Filma ar nosaukumu «Fahrenheit 451» uz ekrāniem iznāks jau maijā. Darbs savulaik jau ekranizēts 1966. gadā.

Bredberija antiutopiskais romāns klajā nāca 1953. gadā, un tajā vēstīts par iztēlotu nākotni, kurā likums aizliedz glabāt un lasīt grāmatas. Ir izveidota dedzinātāju komanda, kas līdzīgi ugunsdzēsējiem pēc izsaukuma dodas uz cilvēku mājām, taču nevis lai tās glābtu, bet tieši otrādi - lai iznīcinātu.

Atgādinām, ka Bredberijs miris 2012. gadā 91 gada vecumā.

 
Foto: Kadrs no video

«Suņu sala»

Amerikāņu režisora Vesa Andersona («Fantastic Mr Fox») jaunākā filma «Isle of Dogs» («Suņu sala») šogad atklāja 68. Berlīnes starptautisko kinofestivālu jeb Berlināli. Šī ir pirmā reize festivāla vēsturē, kad to atklāja tieši animācijas filma.

Leļļu filma vēsta par antiutopisku situāciju Japānā. Pilsētā Megasaki izplatās suņu gripa un autoritārais mērs - kaislīgs kaķumīlis izstrādā konspirāciju un visus «cilvēka labākos draugus» deportē uz atkritumu salu.

Uz lielā ekrāna filma iznāk jau šonedēļ.

 
Foto: Kadrs no video

«Dedpūls 2»

Veids Vilsons (Wade Wilson) ir specvienības kaujinieks, kurš pakļauts slepenam eksperimentam, iegūst ne tikai neticamu spēku, veiklību un paātrinātu pašizdziedināšanos, bet arī nestabilu psihi. Apbruņojies ar jauniegūtajām spējām un pavisam melnu humora izjūtu, viņš kļūst zināms kā Dedpūls.

Dedpūla pirmā filma guva milzīgus panākumus, visticamāk, panākumu netrūks arī otrajai daļai «Deadpool 2», kas uz lielā ekrāna iznāks 18. maijā.

Galvenajā lomā Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds).

 
Foto: Kadrs no video

«Iedzimts»

Šausmu filma «Hereditary» («Iedzimts») ar austrāliešu aktrisi Toniju Koleti (Toni Collette) galvenajā lomā varētu būt viena no pēdējo gadu šaušalīgākajām. Filma uz ekrāniem iznāks jūnijā.

 
Foto: Kadrs no video

«Atriebēji. Bezgalīgais karš»

«Marvel Comics» supervaroņu komanda «Atriebēji» uz ekrāniem jaunajā filmā «Atriebēji. Bezgalīgais karš» (Avengers: Infinity War) būs redzami jau 27. aprīlī.

Filma ir turpinājums 2012. gada «The Avengers» un 2015. gada «Avengers: Age of Ultron».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu