Aicina pieteikties dalībai Eiropas Kinoakadēmijas bērnu un jauniešu balvas žūrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Līdz 27. aprīlim atklāta pieteikšanās dalībai Eiropas Kinoakadēmijas bērnu un jauniešu balvas žūrijā, informē Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Kristīne Matīsa.

Žūrijas darbs 6. maijā noritēs vienlaikus 36 Eiropas valstīs - dienas laikā varēs noskatīties trīs balvai nominētās filmas un sniegt balsojumu par labāko no tām. Rīgā žūrijas seansi no plkst.10 līdz 18 notiks kinoteātrī «K.Suns».

Šogad balvai nominēta Šveices un Itālijas piedzīvojumu filma «Girl in Flight», Somijas dokumentālā filma «Hobbyhorse Revolution», kā arī Francijas un Burkina Faso kopražojuma drāma «Wallay». Visas filmas ir uzņemtas 2017. gadā un piemērotas bērnu un jauniešu auditorijai.

Bērni un jaunieši vecumā no 12 līdz 16 gadiem dalībai žūrijā var pieteikties līdz 27. aprīlim, nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi «jauniesufilmudiena@gmail.com» vai aizpildot anketu NKC mājaslapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu