Arī jaunā «Atriebēju» filma pievienojas «miljarda klubiņam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

ASV supervaroņu filma «Atriebēji: Bezgalības karš» («Avengers: Infinity War»), kas ir turpinājums 2015. gada darbam «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»), saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kino topā, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā jaunā kinostudijas «Walt Disney Co.» lente iekasējusi 61,8 miljonus, vienlaikus Ķīnas tirgū sākot ar 200 miljonu ieņēmumiem. Kopumā filma globāli pievienojusies tā dēvētajam miljarda klubiņam.

Jaunajā filmā supervaroņu komanda stājas pretī ļaunumam no visuma - tirānam Tanosam, kurš meklē sešus magnētiskus artefaktus - akmeņus, ar ko iznīcināt visu dzīvo. Filmā redzamas tādas Holivudas zvaigznes kā Skārleta Johansone, Toms Hidlstons, Kriss Prats, Elizabete Olsena, Marks Rafalo un Benedikts Kamberbačs. Filmas režisori - brāļi Džo un Entonijs Ruso.

Melisa Makārtijas (Melissa McCarthy) jaunā komēdija «Life of the Party» startē 2. vietā.

3. vietā vēl viens jaunums - kompānijas «Universal» trilleris «Breaking In».

4. pozīcijā studiju «MGM/Lionsgate» romantiskā komēdija «Overboard», kas ir 1987. gada filmas ar tādu pašu nosaukumu jauna versija, bet top5 noslēdz šausmu filma «Klusā pasaule» («A Quiet Place») ar godalgoto aktrisi Emīliju Blantu galvenajā lomā. Nedēļas nogalē Blantas dzīvesbiedra, aktiera Džona Krasinska režisētā lente, kuras budžets ir aptuveni 20 miljoni dolāru, iekasējusi vēl 6,4 miljonus, bet kopumā četrās nedēļās jau 169,6 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu