Uz lielā ekrāna: dinozauri, futbols, afēristi un ciešanas okeānā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

No piektdienas, 8. jūnija, lielākajos Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas filmas - piedzīvojumu filmas «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») turpinājumu «Jurassic World: Fallen Kingdom» ar aktieri Krisu Pratu (Chris Pratt) un Braisu Dalasu (Bryce Dallas Howard) galvenajās lomās, dokumentālo filmu «Ronaldu pret Mesi», izdzīvošanas drāmu, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, «Viļņu varā» un komēdiju ar Umu Tūrmani un Timu Rotu - «Afēristi pret savu gribu» (The Con Is On).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste

Dinozauri vēl nekad iepriekš nav bijuši tik tuvu...

Pagājuši četri gadi, kopš izklaides parku «Juras laikmeta pasaule» izpostīja brīvībā izkļuvušie dinozauri. Cilvēki ir pametuši salu, un tagad šeit mājo tikai šie milzu dzīvnieki. Kad pamostas salā esošais vulkāns un kuru katru dienu ir gaidāms izvirdums, apdraudot dinozauru drošību, kāda privāta organizācija uzaicina Ouenu (Kriss Prats) un Klēru (Braisa Dalasa Hovarda) piedalīties glābšanas operācijā, lai no salas evakuētu tur mītošos dzīvniekus. Viņi ierodas salā, un drīz vien ir skaidrs, ka glābšanas operācija ir tikai aizsegs kādam lielākam plānam…

«Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste» ir jaunākā filma vienā no pasaulē aizraujošākajām piedzīvojumu filmu franšīzēm - tā būs atkalredzēšanās ar iemīļotajiem varoņiem Ouenu un Klēru un lielākajām filmas zvaigznēm - dinozauriem. Laipni lūgti «Juras laikmeta pasaulē».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ronaldu pret Mesi

Dokumentālā filma «Ronaldu pret Mesi» veltīta divu pasaules futbola superzvaigžņu Krištianu Ronaldu un Lionela Mesi dzīvesstāstiem. Skatītājiem būs iespēja uzzināt vēl nezināmus faktus par viņu sūro bērnību un ceļu uz savu sapni, kā arī ekspertu, līdzjutēju un citu futbola «grandu» viedokli par abu personību īpašībām laukumā un ārpus tā. Filma atklāti stāstīs par futbolistu šā brīža dzīvesstilu, par to, kā katrs izmanto savu vārdu sava kapitāla veicināšanai. Un ko viens par otru domā viņi paši? Vai pēc filmas noskatīšanās skatītāji mainīs viedokli par savu favorītu?

 
Foto: Publicitātes

Afēristi pret savu gribu

Britu pāris, kurš palicis parādā ievērojamu summu mafijai, aizbēg uz Losandželosu. Lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, atmaksātu parādu un sāktu dzīvi no tīras lapas, viņi izplāno grandiozu aplaupīšanu.

Lomās: Uma Thurman, Tim Roth, Stephen Fry, Sofia Vergara, Maggie Q, Crispin Glover.

 
Foto: Publicitātes

Viļņu varā

Divi kaislīgi burātāji - Temija un Ričards - sāk ceļojumu pāri okeānam, nenojaušot, ka burā pretī vienai no postošākajām viesuļvētrām. Attapusies pēc vētras, Temija ierauga, ka Ričards ir smagi ievainots un viņu jahta sadragāta. Bez cerībām uz glābiņu Temijai jāatrod sevī spēks un apņēmība izglābt gan sevi, gan mīļoto vīrieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu