Feministu versija par slaveno Oušena bandu iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros labs starts padevies jaunajai feministu versijai par slaveno Oušena bandu - filmai «Ocean's 8».

Filma, kurā redzamas vairākas slavenas Holivudas aktrises, nedēļas nogalē iekasējusi 41,5 miljonus dolāru, ziņo «collider.com». Gerija Rosa («Bada spēles») režisētajā filmā par gadsimta laupīšanu modes pasākumā «Met Gala» filmējušās tādas aktrises kā Sandra Buloka, Keita Blānšeta, Anna Hataveja, Helēna Bonema-Kārtere un arī Barbadosas dziedātāja Riana.

Galvenā laupītāja - oriģinālās filmas Denija Oušena (Džordžs Klūnijs) māsa Debija (Buloka), kura filmas sākumā tiek izlaista no ieslodzījuma, lai uzreiz plānotu nākamo noziegumu.

Tikmēr jaunākā «Zvaigžņu karu» franšīzes lente - «Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts» («Solo: A Star Wars Story») Ziemeļamerikas kinoteātros noslīdējusi uz 2. vietu. Filma, kas vēsta par Hanu Solo – tēlu no «Zvaigžņu karu» franšīzes, kuru savulaik atveidojis Harisons Fords, iekasējusi nepilnus 5,2 miljonus dolāru.

Režisora Rona Hovarda (Ron Howard) filma, kuras budžets ir 250 miljoni dolāru, fokusējas uz savulaik Harisona Forda tēlotā varoņa personību. Hana Solo lomā jaunais aktieris Oldens Erenraiks (Alden Ehrenreich).

Filmā tēlo arī «Troņu spēles» aktrise Emīlija Klarka (Emilia Clarke), Vudijs Harelsons (Woody Harrelson) un Donalds Glovers (Donald Glover).

Filmas pirmizrāde notika jau 15. maijā Kannu filmu festivālā.

3. vietā nestandarta komiksu filma «Deadpool 2» («Dedpūls 2»), kurā «Marvel» komiksu varonis Dedpūls pulcē supervaroņu komandu, lai stātos pretī mutantam Keiblam. Ceturtajā nedēļas nogalē iekasēti 13,6 miljoni.

4. vietā jaunums - šausmu filma «Heredity».

Supervaroņu filma «Atriebēji: Bezgalības karš» («Avengers: Infinity War»), kas ir turpinājums 2015. gada darbam «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»), noslīdējusi uz 5. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu