Noskaties Tima Bērtona filmas «Dambo» kino rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/reuters

«Disneja» kinostudija ir publicējusi pirmo pilnmetrāžas filmas «Dambo» rullīti, kas ir kinorežisora Tima Bērtona jaunā versija leģendārajai animācijas filmai.

Filmas rullītis sniedz ieskatu jaunajā sižetā, kurā lielu lomu spēlēs tieši cilvēki, pretēji 1941. gada animācijas klasiskajam stāstam, taču filma joprojām saglabās leģendāro ainu ar Dambo mātes ieslēgšanu vilciena vagonā un bērnu ņirgāšanos par Dambo milzīgajām ausīm.

Filmas pirmizrāde paredzēta 2019. gada 29. martā, un tajā piedalīsies tādi pazīstami aktieri kā Kolins Farels, Maikls Kītons, Denijs de Vito un Eva Grīna.

Kā vēstīts «Disney» anotācijā, «jaunā filma «Dambo» stāstīs par Holtu Farjēru (Ferels), bijušo cirka zvaigzni, kura dzīve, atgriežoties no kara, ir apgriezta kājām gaisā. Cirka īpašnieks (de Vito) norīko Holtu rūpēties par nesen dzimušu zilonēnu, kura nesamērīgi lielās ausis padara viņu par apsmiekla objektu jau tā grūtību plosītajā cirkā. Tomēr, kad Holta bērni atklāj, ka Dambo var lidot, iesaistās citi personāži, lai Dambo padarītu par zvaigzni.»

Filma papildinās to «Disneja» filmu klāstu, kuras no animācijas filmām pārvērstas pilnmetrāžas kinolentēs ar reāliem aktieriem, kā, piemēram, «Džungļu grāmata», «Skaistule un briesmonis», «Alise brīnumzemē». Nākotnē kinostudija ir plānojusi uzņemt tādas filmas kā «Aladins», «Karalis Lauva» un «Mazā nāriņa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu