Uz lielā ekrāna drīzumā Šūmeres komēdija «Pilnīga skaistule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

No 22. jūnija kinoteātros demonstrēs amerikāņu komiķes Eimijas Šūmeres (Amy Schumer) komēdiju «Pilnīga skaistule» («I Feel Pretty»). «Āriene neko neizsaka, galvenā ir attieksme pret sevi,» mums saka filmas galvenā varone.

Filmā piedalījusies arī balvas «Oskars» nominante Mišela Viljamsa, kura tēlojusi filmās «Izklaides karalis», «Visa pasaules nauda» un «Mančestra pie jūras».

Kā būtu, ja kādudien mums rastos pilnīga pašpārliecība? Pie kā tas novestu? Ar meiteni no Ņujorkas Renē (Eimija Šūmere) tā arī notiek. Kāds atgadījums piepeši visu maina. Pēc kritiena no trenažiera un galvas traumas viņa saskata sevī pilnīgu skaistuli. Šāda uztvere paver durvis uz pavisam citu dzīvi. Viņa nosūta pieteikumu darbam, kas vienmēr bijis viņas sapnis, piedalās bikini konkursā, iedrošinās uzrunāt simpātisku puisi ar pārliecību, ka viņš nespēs pretoties viņas valdzinājumam. Un tas viss viņai izdodas!

Ārējs skaistums taču nav laimes garantija. No nelaimīgas mīlestības nav pasargātas ne skaistas manekenes, ne skaistumkopšanas industrijas magnātu mantinieces. Filma «Pilnīga skaistule» var izprovocēt pārmaiņas dzīvē. Tā ir ideāli piemērota ne tikai meiteņu burziņam, bet arī jautram pasākumam kopā ar draugiem un mīļotajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu