«Lieliskie 2» gāž kases rekordus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaules pirmizrādi Holivudā šonedēļ piedzīvoja 2004. gada animācijas filmas «Lieliskie» turpinājums «The Incredibles 2», un Ziemeļamerikā filma pirmajā nedēļā sasniegusi ļoti labus rezultātus, gāžot no 1. vietas asa sižeta feministu grāvēju «Ocean's 8».

Filmā stāstīts par supervaroņu ģimeni, kas kādā priekšpilsētā cenšas dzīvot parastu cilvēku dzīvi.

Jaunajai feministu versijai par slaveno Oušena bandu - filmai «Ocean's 8» jāsamierinās ar 2. vietu. Otrās nedēļas griezumā iekasēti 19,5 miljoni.

Gerija Rosa («Bada spēles») režisētajā filmā par gadsimta laupīšanu modes pasākumā «Met Gala» filmējušās tādas aktrises kā Sandra Buloka, Keita Blānšeta, Anna Hataveja, Helēna Bonema-Kārtere un arī Barbadosas dziedātāja Riana. Galvenā laupītāja - oriģinālās filmas Denija Oušena (Džordžs Klūnijs) māsa Debija (Buloka), kura filmas sākumā tiek izlaista no ieslodzījuma, lai uzreiz plānotu nākamo noziegumu.

3. vietā otrs jaunums - «Warner Bros.» un «New Line» studiju komēdija «Tag».

Jaunākā «Zvaigžņu karu» franšīzes lente - «Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts» («Solo: A Star Wars Story») Ziemeļamerikas kinoteātros noslīdējusi uz 4. vietu. Filma, kas vēsta par Hanu Solo – tēlu no «Zvaigžņu karu» franšīzes, kuru savulaik atveidojis Harisons Fords, iekasējusi nepilnus 9 miljonus dolāru.

5. vietā nestandarta komiksu filma «Deadpool 2» («Dedpūls 2»), kurā «Marvel» komiksu varonis Dedpūls pulcē supervaroņu komandu, lai stātos pretī mutantam Keiblam.

6. vietā šausmu filma «Heredity».

«Heredity»
«Heredity» Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu