Ekrānos atgriezīsies 90. gadu multfilmu klasika «Rugrats»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ officialrugrats

Kanāls «Nickelodeon» atdzīvinās animācijas filmu sēriju «Rugrats» ar 26 sēriju seriālu, kā arī kinolenti, kuru uzņems kompānija «Paramount Players».

Seriāla veidošana jau ir sākusies, lai gan konkrēts pirmizrādes datums vēl nav precizēts. Producenti, kas veidoja animācijas filmu šovu 1991. gadā, turpinās strādāt arī pie jaunā seriāla veidošanas.

Filma, kuru režisēs Deivids Gūdmens, iznāks 2020. gada 13. novembrī.

Abos projektos tiks attēloti oriģinālie «Rugrats» tēli Tomijs Pikls, Čakijs Finsters, dvīņi Fils un Lila Devilli un Andžela Pikla. Tāpat projektos nāks klāt jauni tēli.

««Rugrats» ir viena no slavenākajām multfilmām TV vēsturē, un mēs esam saviļņoti, ka pilnīgi jauna auditorija satiks šos ikoniskos varoņus pilnīgi jaunos piedzīvojumos,» atklāja «Nickelodeon» prezidente Sāra Levija. «Tas, kas bija aktuāls 1991. gadā, ir aktuāls arī mūsdienās - bērnus fascinē mazuļu pasaule. Mēs nevaram vien sagaidīt, kad mūsdienu bērni satiks Tomiju, Čakiju un draugus.»

«Šķiet ka tagad ir ideāls laiks, lai iepazīstinātu ar šiem ikoniskajiem tēliem pavisam jaunas paaudzes fanus. Bērni, kuri uzauga kopā ar «Rugrats» varoņiem, tagad varēs dalīties pieredzē ar saviem bērniem,» paziņoja «Paramounts Players» prezidents Braiens Robins.

Oriģinālais «Rugrats» TV šovs pirmizrādi piedzīvoja 1991. gadā un tam tika izdotas deviņas sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu