Denzels Vašingtons atgriežas Stabilizatora lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Piektdien, 20. jūlijā pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos asa sižeta trilleris «Stabilizators 2» («The Equalizer 2»), kurā titullomu atveido divkārtējais «Oskara» balvas ieguvējs Denzels Vašingtons.

Filmas turpinājums seko iespaidīgajam pirmās daļas startam, kura laikā «Stabilizators» ierindojās starp tā brīža skatītākajām filmām, iekasējot prāvu naudas summu par pārdotajām biļetēm un gūstot atzinīgu kritiķu novērtējumu.

Filmas centrālais tēls joprojām ir Roberts Makols, izbijušais kareivis, kurš ir nešaubīgs apspiesto un pakļauto aizstāvis. Kad pasūtījuma slepkavas nogalina viņa draudzeni – bijušo priekšnieci, Stabilizators ķeras pie lietas, lai atriebtu viņas nāvi. Makolam būs jāizrēķinās ar četriem ļoti pieredzējušiem slepkavām, kas ir tikpat labi apmācīti kā viņš.

Interesanti, ka šis Ir pirmais franšīzes turpinājums Denzela Vašingtona karjeras laikā, kur viņš piedalās abās tā daļās. Savukārt, sadarbība ar filmas režisoru Antuānu Fukuā, gan nav Vašingtonam pirmā, iepriekš abi ir strādājuši pie filmām – «Stabilizators» (2014), «Treniņa diena» (2001), par kuru Vašingtons ieguva «Oskara» balvu kā labākais aktieris, un «Lieliskais septiņnieks» (2016).

Trilleri «Stabilizators 2» tāpat kā pirmo filmu režisējis Antuāns Fukua («Treniņa diena»). Papildus Denzelam Vašingtonam («Treniņa diena») starp citiem aktieriem filmā piedalās - Pedro Paskāls (seriāls «Troņu spēles»), Eštons Sanderss («Mēnesgaisma»), Bils Pulmens («Neatkarības diena: Atdzimšana») un Melisa Leo («Oskars par lomu drāmā «Cīnītājs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu