Notiks Laipu ielas svētki (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 29.maijā Vecrīgas Laipu ielā notiks Laipu ielas amatnieku un mākslinieku rīkoti svētki, informē "Žagatas Martas bode".

Šī tradīcija tiek turpināta jau otro gadu - svinēt vasaras sākumu, rīkojot svētkus Laipu ielā.

Arī šogad visi interesenti ir laipni aicināti nākt un iesaistīties kopā ar bērniem, jo darbosies vairākas radošās darbnīcas, kuras organizē Laipu ielas amatnieki un mākslinieki . No plkst. 12 Žagatas Martas bodē varēs izgatavot pērlīšu rotas - rokassprādzes un auskariņus, Stikla galerijā, gandrīz kā pie zobārsta kabinetā, varēs pamēģināt gravēt stiklā un izdekorēt līdzpaņemto glāzi vai pudeli, kā arī apskatīt patreiz notiekošo izstādi "Sinerģija", - LMA Stikla nodaļas 2.kursa studentu darbus. Akmens un sudraba rotu studijā GemStones.lv varēs noteikt sev enerģētiski vispiemērotāko akmeni un uzzināt par akmeņu veselīgo ietekmi, un katrs gluži kā juvelieris varēs radīt savu oriģinālo rotas dizainu, atveidojot to plastilīnā.

Ap plkst.14 bērnu un pieaugušos priecēs Latvijas muzikālie brīnumbērni - brāļi Jukumsoni, un vēlāk ar senās mūzikas dziesmām iepazīistinās mākslinieks un mūziķis Einārs Kvilis..

Būs arī krītiņi, rotaļlietas, draudzīga atmosfēra un atspirdzinoši cienasti mazajiem un lielajiem viesiem.

Augustā, Rīgas svētku laikā, tiks rīkoti Laipu ielas atvasaras svētki, kad atkal tiks pulcēti amatnieki, mūziķi un bērni.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu