"Lady’s Sweet" dziedās ABBA dziesmu (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau nākošnedēļ, no 27. jūlija, Latviju pāršalks starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais Vilnis 2010", kas 6 dienas pēc kārtas norisināsies Dzintaru koncertzālē, sekot līdzi šova notikumiem varēs kanālā LNT un TV5 katru vakaru tiešraidē plkst. 20, informē LNT.

LNT raidījums "Tautas balss" arī atklāj, kādas dziesmas Latvijas pārstāvji grupas "PeR" un "Lady’s Sweet" izpildīs konkursā.

Pirmajā konkursa dienā, 28. jūlijā, kad visi konkursa dalībnieki izpildīs pasaules hitus, šarmantais vokālais trio "Lady’s Sweet" dziedās leģendāro grupas ABBA dziesmu "Money, money, money". Konkursa otrajā dienā, 29. jūlijā, kad konkursantiem jāizpilda dziesma, kas ir populāra savā valstī, pēc "Tautas balss" rīcībā esošās informācijas, grupa "PeR" izpildīs skaisto "Noktirni", kuras autors ir Aleksandrs Kublinskis, savukārt 31. jūlijā, oriģināldziesmu vakarā, grupas "PeR" izpildījumā dzirdēsim viņu pašu komponēto dziesmu "Līdzsvarā".

Šovakar skaties raidījumu "Tautas balss" plkst. 19:15 un uzzini par šo tēmu vairāk!

Lai skatītāji tiešraidē varētu just līdzi Latvijas pārstāvjiem, LNT kanāla dienas aktuālie raidījumi "Tautas balss" un LNT Ziņas programmā būs stundu agrāk kā ierasts.

"Jaunā viļņa" nedēļā par konkursa aizkulisēm raidījumā "Tautas balss" stāstīsim jau 18:45, bet LNT Ziņu dienests ik dienu strādās jums, lai jau 19:30 vakarā rādītu dienas notikumus Latvijā un pasaulē. Kā ierasts, tiekamies raidījumā "Tautas balss" katru darbdienu un LNT Ziņās ik dienu, tikai "Jaunā Viļņa" nedēļā pusstundu agrāk!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu