Jaunā Viļņa dalībnieki atklāj piemiņas plāksni (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20.jūlijā jauno dziedātāju konkursa "Jaunais vilnis" dalībnieki Dzintaros veidoja tradicionālo konkursa piemiņas plāksni, novēroja TVNET.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Svinīgā plāksnes veidošana notika restorānā "Pegasa Pils" un tajā piedalījās visi konkursa finālā iekļuvušie dalībnieki. Pasākumā piedalījās arī Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs, Kazahstānas, Ukrainas vēstnieki, kā arī mūsu pašu Jūrmalas pilsētas jaunais mērs Romualds Ražuks.

Aleksandrs Vešņakovs, Krievijas vēstnieks Latvijā: "Es domāju, ka šis ir gada izklades notikums vismaz Jūrmalā. Vai tad ir vēl kaut kas, kas paliks atmiņā kā lielākais šās vasaras pasākums?"

"Jaunā viļņa" konkursa programma sāksies nākamajā otrdienā. Sešu dienu laikā skatītājiem būs iespēja baudīt plašu koncertprogrammu un to rādīs arī LNT.

Šogad konkursā "Jaunais vilnis 2010" Latviju pārstāvēs trio "Lady’s Sweet" un LNT televīzijas talantu meklēšanas konkursa "Latvijas Zelta Talanti" uzvarētāji - bītboksa trio "PeR".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu