"Ziemas parkā" vislielākā interese par kameršļūkšanu (24)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jauno Mežaparka atpūtas kompleksu "Ziemas parks" pirmajās dienās apmeklējis liels skaits interesentu, kuru vidū bija gan mazi bērni, gan arī sirmgalvji.

Aizvadītā sestdiena un svētdiena bija pirmās dienas, kad Mežaparka Lielajā estrādē darbu sāka jaunais ziemas atpūtas komplekss, kas piedāvā gan kameršļūkšanu, gan distanču slēpošanu, gan arī dabīgo slidotavu.

Kā pastāstīja SIA "Ziemas parks" direktors Jānis Pallo, pirmajās dienās "Ziemas parka" piedāvājumu izmantojuši aptuveni 2000 apmeklētāju, no kuriem lielākā daļā interesējusies tieši par kameršļūkšanu, taču netrūcis arī slēpot un slidot gribētāju.

Foto: LETA

"Ziemas parks" turpina pilnveidoties, jo patlaban ir pieejamas tikai trīs no kopumā septiņām kameršļūkšanas trasēm, tāpat arī jāturpina gatavot distanču slēpošanas trase, lai jau tuvākajā laikā distanču slēpošanu būtu pieejama pilnā - 700 metru - garumā, vēstīja "Ziemas parka" direktors.

Atpūtas komplekss "Ziemas parks" no pirmdienas līdz ceturtdienai strādā no plkst. 11 līdz 20, piektdienās un sestdienās - no plkst. 10 līdz 22, bet svētdienās - no plkst. 10 līdz 21.

Kameršļūkšana darbdienās 30 minūtes izmaksās divus latus, slidu noma darbdienās vienu stundu maksās divus latus, bet slēpošanai nepieciešamā inventāra noma vienā stundā izmaksās trīs latus.

Foto: LETA

Kā ziņots, lai apmeklētājiem padarītu ērtāku nokļūšanu līdz "Ziemas parkam", ar automašīnām varēs iebraukt līdz Lielās estrādes teritorijai, kur būs izveidota arī auto stāvvieta. Maksa par automašīnu novietošanu būs viens lats.

Ievērojot to, ka nepieciešamās kameršļūkšanas trases un slēpošanas trases tiek veidotas ar mākslīgā sniega palīdzību, nelielie atkušņi decembra vidū, kurus sola sinoptiķi, netraucēs "Ziemas parka" darbībai. Plānots, kas "Ziemas parka" aktivitātes varēs baudīt līdz pat marta beigām un, ja pavasarī pieturēsies auksts laiks, tad, iespējams, parks darbosies arī aprīlī.

Foto: LETA
Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu