"Labvēlīgā tipa" trofejas Rīgas centrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15. aprīlī Rīgā, Raiņa bulvārī 21, durvis vēra jau lielas sabiedrības daļas interesi ieguvušais kultūras nams "Pie Labvēlīgā tipa". Kā novēroja TVNET, šajā vakarā tas pulcēja daudzus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus.

Kultūras nama cienīga atklāšana

Atklāšanas pasākums piektdienas vakarā sākās plkst. 22. Jau šajā stundā kultūras nams bija visnotaļ piepildīts. Pasākuma formāts bija ļoti solīds un tiešām vairāk dēvējams par kultūras namu, nevis klubu vai krogu. "Pie Labvēlīgā tipa" ciemos bija ielūgti daudzi sabiedrībā labi pazīstami cilvēki. Apkārt virmoja humoristiska enerģija, par ko lielākoties jāpateicas pašiem pasākuma vaininiekiem.

Apmeklētāji bija noskaņoti īpaši pozitīvi un uz jautājumu par pirmajiem iespaidiem visi kā viens lakoniski atbildēja, ka šeit jūtas ļoti labi un omulīgi. TVNET novēroja, ka vairāki no ielas ienākušie interesenti pat nobijās no pasākuma solīdās formas un fotokameru zibspuldzēm. Pasākuma nagla bija grupas "Labvēlīgais tips" muzikālais priekšnesums un uzrunas, kuras, kā jau bija gaidāms, bija pilnas humora.

"Pie Labvēlīgā tipa" arī muzejs

Kultūras nama telpu iekārtojums pārsteidza ar plašumu un gaumīgu interjeru. Pavisam klubā tiek piedāvātas četras telpas – divas bāra telpas, trofeju zāle un deju zāle ar skatuvi. Uz telpu sienām bija arī pa kādam monitoram, kuros nepārtraukti varēja vērot dažādus grupas koncertierakstus. Trofeju zālē apmeklētājiem tika dota iespēja iepazīties ar grupas diskogrāfiju.

Pie telpas sienām ierāmēti atrodas visi grupas albumi un apskatāmas arī gadu gaitā iegūtās trofejas gan no Mūzikas ierakstu Gada balvas, gan citām balvu pasniegšanas ceremonijām. Šajā telpā kā muzejā redzamas arī bildes no grupas privātā fotoalbuma un citas, dažādas ar grupu saistītas relikvijas. Telpas radītas gan mierīgiem pasēdēt gribētājiem, gan mūzikas un deju cienītājiem. Viss iekārtots tā, lai viesi justos komfortabli un viena puse otru netraucētu.

Foto: TVNET

Darba laiks

Kultūras nams "Pie Labvēlīgā tipa" atvērts trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Tostarp trešdienas būs "Trakās trešdienas" studentu auditorijai, savukārt ceturtdienās plkst. 20 tiešraidi no kluba varēs dzirdēt "Radio SWH" raidījuma "Radio Bihne" ietvaros.

Klubs atvērts vietā, kur savulaik darbojās viens no populārākajiem Rīgas klubiem "Cita opera". Kā norāda kluba veidotāji, ieeja klubā tiks kontrolēta ar face, dress un da Vinči kodiem, kas mainīsies pēc gadalaikiem un mēness fāzēm, tomēr viena lieta paliks nemainīga – kreņķi ienest būs aizliegts!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu