Klubs "Opera Club" aiziet no Jelgavas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jelgavnieki.lv

Mazāk nekā pusgadu Jelgavā nostrādājušais naktsklubs "Opera Club" pavasarī ir beidzis darbību, un tā līdzīpašnieks Andris Tions, visticamāk, Jelgavā šādu vai līdzīgu biznesu vairs nesāks, ziņo "jelgavnieki.lv".

"Par apmeklētāju skaitu sūdzēties nevar, taču vidējais apmeklējuma "čeks bija daudz par zemu", lai viss pasākums būtu rentabls - tas, piemēram, no Rīgas atšķīrās par trim un vairāk reizēm," kluba slēgšanas iemeslu skaidro A.Tions.

Jautāts, vai mūsu pusē uz visiem laikiem pārtraukta uzņēmējdarbība, uzņēmējs teic: "Visticamāk, jā. Jelgavai ir viena ļoti slikta īpašība - tā ir par tuvu Rīgai. Piemēram, Liepājā vai Valmierā ar šāda veida biznesu nodarboties ir daudzsološāk, jo cilvēki nebrauks apmēram 200 kilometrus tālu, lai meklētu izklaides iespējas. Tikmēr no Jelgavas līdz Rīgai var nokļūt pat aptuveni 20 minūtēs, kur naktsklubu piedāvājums atrodams katra gaumei un maciņa biezumam."

"Opera Club"
"Opera Club" Foto: jelgavnieki.lv

Atgādinām, ka pirms tam šajā vecā pasta ēkas daļā darbojās cits naktsklubs - "Post Club".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu