«Ziemas parks» Mežaparkā drīzumā sāks sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieturoties aukstam laikam, aktīvās atpūtas komplekss SIA «Ziemas parks» šajā nedēļas nogalē cer sagatavot Mežaparka Lielās estrādes teritoriju sezonai, lai nākamajā nedēļā varētu uzņemt pirmos apmeklētājus, atklājot jauno ziemas sezonu.

Kā pauda SIA «Ziemas parks» sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Paegle, ja nedēļas nogalē iestāsies prognozētais sals, tad tas ļaus Mežaparkā darīt visu, lai sapūstu pietiekami daudz sniega kameršļūkšanas trasēm, distanču slēpošanai un sagatavotu slidotavu.

Neraugoties uz to, ka šogad ziema iestājas vēlu, apmeklētājiem Mežaparka Lielajā estrādē būs pieejamas visas piedāvātās aktivitātes un plānotie pasākumi līdz pat pavasarim, uzsvēra Paegle.

Sagaidot piemērotus ziemas apstākļus, «Ziemas parks» ir sācis ziemas sezonu Igaunijā, «Lauluvljak» dziesmu svētku estrādē. Pagājušajā nedēļā atbilstošā gaisa temperatūra deva iespēju Tallinā sapūst sniegu kameršļūkšanas trasēm un sagatavot slidotavu, kā arī distanču slēpošanas trasi.

Interesentu skaits Tallinā uz «Ziemas parka» piedāvātajām aktivitātēm bija milzīgs. Nedēļas nogalē, pūšot sniegu un gatavojot kameršļūkšanas trases, aktīvie apmeklētāji nelaida garām iespēju uzreiz izbaudīt sniegotos ziemas priekus. Tomēr oficiāli «Ziemas parka» sezona Tallinā vēl netika atklāta, tādēļ tiem, kuri bija noilgojušies pēc sniega un bija ieradušies vērot kalna darbību, bija jāiztiek ar savu inventāru, jo inventāra nomas pakalpojumi vēl netika piedāvāti, stāstīja Paegle.


Oficiāli savu darbību «Ziemas parks» Igaunijā «Winter Park Lauluvaljak» sāks šajā nedēļas nogalē, piedāvājot gan inventāra nomu, gan iespēju atpūsties ikvienam interesentam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu