Igates pils dārzā notiks tradicionālie Ziedu svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

17.augustā Igates pils aicina uz Ziedu svētkiem. Jau no plkst. 15.00 būs apskatāmas Ritas Garaissils ziedu kārtošanas skolas absolventu veidotās kompozīcijas, dienas gaitā svētku apmeklētājus priecēs dažādu mākslinieku priekšnesumi, un vakars noslēgsies ar lielo svētku balli.

Ziedu svētki Igatē norisināsies jau divpadsmito reizi, un arī šoreiz apmeklētājiem piedāvājam izbaudīt daudzpusīgu programmu. Par svinīgo svētku atklāšanas noskaņu gādās Siguldas pūtēju orķestris, dienas gaitā uzstāsies Limbažu mūzikas skolas akordeonisti, dejos TDK «Jampadracis», dziedās Andris Daņiļenko un Inguna Kalniņa - duets mūzikā, ziedos un skaistumā.

Svētku pirmo daļu noslēgs dejas un personības kultūras centra «I-dejas māja» dejotāju un horeogrāfes Kristiānas Cimermanes veidotā izrāde «Meža gars», kas tapusi sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem, izmantojot studentu tērpus no kolekcijas «Meža gars». «Iedvesmojoties no tērpiem, dejotāji iemieso dažādus meža garus, gan cēlas dāmas, gan mošķus un izrādes laikā

mēs dodam iespēju skatītājiem uz mirkli ielūkoties citādajā meža garu pasaulē,

kas ir mazliet mistiska un aizraujoša,» tā par izrādi stāsta tās veidotāji.

No plkst. 20.00 aicinām uz lustīgu izdejošanos Ziedu svētku ballē ar ansambli «Bellaccord». Nogurušajiem ballētājiem būs iespējams iegādāties Igates pils viesnīcas numuriņus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu