Sākas brīvdabas meistarklašu festivāls «Give & Get» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 9. līdz 12. augustam Ogres novada Krapes muižas parkā notiks brīvdabas meistarklašu festivāls «Give & Get», kurā dažādu jomu radošie cilvēki dalīsies tajā, ko mīl darīt.

Festivāls tiek rīkots, lai iedvesmotu cilvēkus radošai darbībai, zināšanu apmaiņai un jaunu iemaņu apgūšanai. Pasākuma laikā notiks meistarklases, koncerti, izglītojošas lekcijas, pieredzes apmaiņas punkti, kā arī diskusijas.

Festivāla teritorija tiek dalīta 11 dažādās zonās, kur katrs varēs atrast sev ko noderīgu

Stāstu zonā būs iespēja uzzināt par alternatīvo izglītību, notiks dejas un jogas nodarbības un priekšnesumi, Radošā Evolūcija piedāvās uzzināt, kas ir radošā rakstīšana un dzejiski prozaiskās vakariņas, Ģimenes zonā Aldis Kalniņš pastāstīs par savu grāmatu «Zili brīnumi», tiks stāstītas dzīvās pasakas. Radošo roku zonā būs keramikas studija, izšūšana un hennas tetovējumi, bet uz galvenās skatuves kāps tādi mūziķi kā Imants Daksis, nepieradinātās folkmūzikas orķestris un daudzi citi. Būs arī aktivitātes ģimenēm un bērniem.

«Šis festivālam būs jau otrais gads, kad mēs aicinām cilvēkus nākt kopā, iemācīties ko jaunu un satikt radošus cilvēkus. Jau pagājušā gada

festivāls pierādīja, ka tā ir lieliska vieta, kur iepazīties ar domubiedriem, ļaujot izveidoties dažādiem mākslas projektiem

un radīt lietas, kuras pēc tam izmantosim labdarības mērķiem,» stāsta festivāla idejas autore Agnese Kalniņa.

Foto: publicitātes

Pašlaik notiek festivāla iekārtošanas nometne ar talku, tematiskiem vakariem un saliedēšanās pasākumiem. Atšķirībā no citiem festivāliem, «Give & Get» nenotiek pirkšana un pārdošana, netiek tirgots alkohols un tiek nodrošināta tikai veģetāra ēdināšana, tādējādi parādot, ka ir iespējams atpūsties arī citādi.

Ar festivāla programmu sīkāk iespējams iepazīties mājaslapā www.giveandget.lv, kur ir pieejams arī apraksts par katru dalībnieku, bet biļetes var iegādāties, veicot ziedojumu Ls 5, Ls 10 vai Ls 15 apmērā www.bilesuserviss.lv.[V]



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu