Miķeļdiena Doma laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

29. septembrī no plkst. 9:00 līdz 17:00 Rīgā, Doma laukumā notiks Rīgas pilsētas rudens ražas svētku pasākums Miķeļdienas gadatirgus.

Jau tradicionāli Miķeļdienas gadatirgū no deviņiem rītā varēs nobaudīt dažādus lauku labumus – ābolus, ķirbjus, dzērvenes, zāļu tējas, medu, maizi un speķi, kā arī atrast sev tīkamāko sēņu grozu, māla podu, cimdus, zeķes un daudzus citus gan skaistus, gan praktiskus Latvijas amatnieku darinājumus.

Miķeļdienas gadatirgū šogad piedalīsies 250 tirgotāji.

Desmitos no rīta Doma laukumā varēsiet dzirdēt profesionālā pūtēju orķestra RĪGA uzstāšanos. Uz skatuves gadatirgus apmeklētājus visas dienas garumā uzrunās un labu noskaņojumu radīs aktieris Normunds Laizāns. Dzirdēsim bērnu vokālo ansambli KNĪPAS UN KNAUĶI, Vairi Nartišu un Zaļumballes orķestri, bērnu vokālo ansambli MAGONĪTE, koklētāju ansambli KOKĻU KLUBS, jaukto kori AMADEUS. Varēsim vērot tautas deju ansambļus TEIKSMIŅA, DANCĪTIS, LĪGO, Rīgas vidējās deju paaudzes kolektīvu GRIEŽI, bērnu deju kopu KAMOLĪTIS, deju kopu MARMALE, Kristīnes Kārkles-Puriņas etno grupu. Koncerta programmu plkst.16.00 noslēgs dziedošo aktieru ansamblis DRAMA.

Miķeļdienas gadatirgū Doma laukumā uz Grāmatu maiņas punktu aicinās Rīgas Centrālā bibliotēka. No plkst.10.00 līdz 17.00 izlasītās un vairs nevajadzīgās grāmatas maiņas punktā bez maksas varēs apmainīt pret citām, vēl nelasītām grāmatām. Maiņas punkta darbības pamatprincips ir izlasīta grāmata pret nelasītu attiecībā viens pret vienu neatkarīgi no grāmatas autora, satura vai cenas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu