Sūdzību dēļ slēdz Kaņepes Kultūras centru (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sākot ar šodienu, uz nenoteiktu laiku slēgts Kaņepes Kultūras centrs, kurā regulāri notikuši dažādi mākslas un kultūras pasākumi, vēsta paziņojums Kaņepes Kultūras centra Facebook lapā. «Gaidām tiesu, kurā esam pārsūdzējuši Rīgas Pašvaldības policijas piespriesto sodu 3500 latu apmērā par apkārtējo dzīvokļu iedzīvotāju miera traucēšanu,» teikts paziņojumā. Regulāri sūdzības iesniedzis arī kāds Mārtiņš, kurš vēl 1.jūlijā no KKC pārstāvjiem mēģinājis izspiest kompensāciju 1000 latu apmērā.

«Sūdzību rakstos figurē arī tādi absurdi traucējoši elementi kā velosipēdu zvaniņu un taurīšu skaņas naktī,» norādījuši KKC pārstāvji.

Piecu mēnešu laikā tikušas sarīkotas astoņas izstādes, vairāki desmiti koncertu ar dalībniekiem no deviņām pasaules valstīm, regulāri piedāvāti tango, ģitārspēles, perkusiju kursi pieaugušajiem, uzvestas un izrādītas četras teātra izrādes.

«KKC ar savu darbību mēģināja pierādīt, ka ir iespējami privāti kultūras centri, bet acīmredzami tā ir utopija. Ja ne cietumā, tad uz drīzu redzēšanos Skolas ielā.»

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu