«Skaņu mežs», karaoke, dizains u.c. TVNET ceļvedī (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes
References: API SITE

«Nu, ko darām? Es nezinu! Ko tu gribi darīt? Es nezinu, ko es gribu darīt, darām to, ko tu gribi darīt! Es atkal gribu to, ko tu!» skan kāds Simonas un Andžas dialogs no lieliskās režisora Jura Poškus absurda drāmas «Kolka Cool». Un ko tu, TVNET lasītāj, vēlies darīt šajā nedēļas nogalē? Mums ir daži ieteikumi, kurp doties, ko skatīties un ko baudīt. Lasi tālāk!

PASĀKUMI

Foto: publicitātes

Latvijas Dizaineru savienība (LDS) izstādē «Baltic Furniture 2012», kas no 4. līdz 7. oktobrim notiks Ķīpsalā, veidos ekspozīciju, kurā būs aplūkojami jaunākie Latvijas dizaineru darbi, un pasniegs «Gada balvu dizainā 2012» – augstāko un prestižāko dizaineru darba novērtējumu Latvijā. Šogad par titulu «Gada balva dizainā 2012» cīnīsies 149 Latvijas dizaineru darbi septiņās nominācijās. Darbus vērtēs starptautiska žūrija. SAVU SPECBALVU PASNIEGS ARĪ TVNET - kura simpātiju noteiks portāla lasītāji balsojot!

Foto: publicitātes

Šonedēļ, no 5.oktobra līdz 7.oktobrim, Rīgas Kongresu namā notiks tradicionālie Rīgas Grāmatu svētki, kuru laikā paredzēta bagātīga kultūras programma un konference, informē Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas pārstāvji. Šoreiz Rīgas Grāmatu svētkos savus lasītājus gaidīs 36 Latvijas izdevniecības ar ļoti plašu grāmatu klāstu. Būs interesanta kultūras programma gan bērniem, gan pieaugušajiem, tāpat būs iespēja samainīt savas izlasītās grāmatas pret nelasītām un kārotām. Rīgas Grāmatu svētku laikā notiks Kārļa Vērdiņa kopotās dzejas grāmatas «Mēs» prezentācija, Daces Zvirbules stāstu grāmatas «Rendas tenkas» atvēršanas svētki, kā arī gaidāmi citi interesanti pasākumi.

Foto: publicitātes

Līdz 29. septembrim no katras Rīgas kvalifikācijas vietas tika izvēlēti divi labākie dziedātāji (dāmu un kungu konkurencē), kuriem būs iespēja piedalīties Latvijas Karaoke čempionāta 2012 pusfinālā 5., 6. oktobrī, un, iespējams, arī cīnīties par uzvaru finālā - 12. oktobrī. Gan Latvijas Karaoke čempionāta 2012 pusfināls, gan fināls notiks klubā «Friends» (Rīga, Elizabetes iela 55, 1. stāvs, ieeja no Brīvības ielas puses). Konkursa žūrijas sastāvā savu dalību jau ir apstiprinājuši: Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Marts Kristiāns Kalniņš, Samanta Tīna, Anita Intaite (Košā), Edgars Krūmiņš no «Skyforger».

Foto: publicitātes

Pirmo reizi Latvijas Izgudrotāju dienas ietvaros tiek organizēta starptautiska izgudrojumu izstāde, kura notiks 5. un 6. oktobrī Rīgas Tehniskajā universitātē (Kaļķu ielā 1). Šogad izstādē būs 73 ekspozīcijas, kurās prezentēti 92 izgudrojumi un dizainparaugi no trim valstīm - 80 izgudrojumi no Latvijas, 11 no Krievijas un viens no Bosnijas un Hercegovinas. Astoņās ekspozīcijas savus radošos darbus prezentēs jaunieši līdz 21 gada vecumam. Izstāde apmeklētājiem atvērta (dalība bez maksas): 5.oktobrī no 10.00 līdz 19.00 / 6.oktobrī no 10.00 līdz 18.00.

Foto: publicitātes

Jau vairākus gadus pēc kārtas Vienkoču parkā tiek rīkota gadskārtējā Uguns nakts. Tas ir noskaņu un gaismu pasākums, kura mērķis ir Vienkoču parka viesus pirms ziemas uzlādēt ar pozitīvām emocijām, uzlādēt ar gaismu un siltumu, padarīt vienu īso rudens dienu ilgāk gaišu. Katru gadu šis pasākums tiek rīkots oktobra pirmajā sestdienā, kas šogad ir 6.oktobris. Ar krēslas iestāšanos viss Vienkoču parka gaismu mežs tiek izlikts ar svecēm. Vispirms tiek iedegti vienkoču gaismas ķermeņi, izgaismotas miniatūrās ēkas, bet pēc tam viss pārējais. Katru gadu šajā Uguns naktī plkst.21:00 notiek tradicionālais lāpu gājiens pa Vienkoču parka takām, kas vijas kā ugunīga čūska pa gravām un lejām. Šogad lāpu gājiens noslēgsies ar uguns rituālu, kuru vadīs folkloras kopa «Delve». Pēc uguns rituāla tiks iedegts lielais ugunskurs un ugunsskulptūra.

Foto: publicitātes

6. oktobrī, sestdien, plkst. 13.00 notiks Pastariņa muzeja 45 gadu jubilejas pasākums, kurā tiks prezentēti etnoarheoloģisko pētījumu rezultāti un būs skatāma 2010.-2012. gadā iegūto senlietu izstāde, muzicēs Engures mūzikas un mākslas skolas flautisti un arī ansamblis «Mežezers», kurš jau 10 gadus darbojas Pastariņa muzejā. Pastariņa muzejs atrodas Zentenes pagasta «Bisniekos», kur dzimis un uzaudzis Tautas rakstnieks Ernests Birznieks-Upītis (1871-1960). Kaut arī muzeja dibināšanu 20. gadsimta sešdesmitajos gados centās virzīt Latvijas Komunistiskās partijas un padomju funkcionāri, tas radās kā vietējo entuziastu iniciatīva un kopš tā laika ir viens no populārākajiem mazajiem lauku muzejiem Latvijā.

Kalnciema ielas kvartālā albuma prezentācija

Šonedēļ kultūras menedžmenta centra «Lauska» apgādā klajā nāk pašmāju grupas «Vētras saites» instrumentālās mūzikas albums «Teātra krustojums», kas ar koncertu tiks prezentēts 6.oktobrī Kalnciema ielas kvartālā.

KONCERTI

Festivālā «Māksla+komunikācija 2012» Deivids Rotenbergs

Rīgā šonedēļ starptautiskajā festivālā «Māksla+Komunikācija 2012» viesojas amerikāņu mūziķis, filozofs un rakstnieks Deivids Rotenbergs (David Rothenberg), kurš savā mūzikā atspoguļo attiecības starp dabu un cilvēku radīto pasauli. Rotenbergs festivālā piedalīsies ar dzīvo performanci «Mūzika no dabas - vaļi, putni un cikādes» koncertā, kas notiks 5.oktobrī plkst.19 Spīķeru koncertzālē, un ar lekciju «Skaistuma izdzīvošana», kas nākamajā dienā plkst.14 notiks «kim?» Laikmetīgās mākslas centrā.

Ventspilī uzstāsies duets «Sparks»

5.oktobrī Ventspilī teātra namā «Jūras vārti» ar pirmo un vienīgo koncertu Latvijā viesosies populārais amerikāņu duets «Sparks» tūres «Two Hands, One Mouth» ietvaros. 2012.gada koncerttūres nosaukums («Divas rokas, viena mute») sevī ietver jaunās programmas pamatbūtību - brāļi Rons un Rasels (Ron Mael; Russell Mael) uz skatuves darbosies divatā, samazinot katras dziesmas skanējumu līdz sintezatoram un vokālam. Šāda pieeja un muzikālie aranžējumi grupas vēsturē būs dzirdami pirmo reizi.

«Sparks»
«Sparks» Foto: publicitātes


«Gūtmans» Siguldā

Grupa «Gūtmans» prezentēs savu pirmo dziesmu albumu «Estrādes dziesmas». Jau 5.oktobrī Siguldas pilsētas kultūras nama kinozālē notiks grupas pirmā albuma prezentācija, kurā iekļautas 15 dziesmas latviešu valodā, kas bijušas populāras 20.gs. piecdesmitajos, sešdesmitajos un septiņdesmitajos gados. Grupas pirmais albums būs ekskluzīvs, jo to nebūs iespējams nopirkt, bet vien iemainīt pret īpašu kuponu, kuru varēs saņemt, apmeklējot kādu no grupas «Gūtmans» koncertiem.

«Drūmvakar, Rīga!»

Piektdien, 5. oktobrī, klubā «Melnā piektdiena» notiks koncerts «Drūmvakar, Rīga!» - melanholiskas un metālmūzikas pasākums, kurā apvienoti Latgales folkroks, Pēterburgas tumšā, Somijas traģiskā un pašmāju ņiprā un drūmā smagā mūzika.

Turpinās nepieradinātās mūzikas festivāls «Skaņu mežs 2012»

Nepieradinātās mūzikas festivāla «Skaņu mežs» desmitgades izlaiduma pirmais koncerts noritēs 6. oktobrī Latvijas Radio 1 studijā (Doma laukumā) plkst. 17, un tā pirmais priekšnesums pirms amerikāņu avangarda komponista Kristiana Volfa (Christian Wolff) uzstāšanās būs dzejas/mūzikas projekta «Vārdrūme» prezentācija.

Rīgā notiks ērģeļmūzikas maratonkoncerts

Sestdien, 6.oktobrī, Rīgas Svētā Jāņa baznīcā notiks Latvijas Ērģelnieku ģildes rīkots ērģeļmūzikas maratonkoncerts, informē ģildes pārstāvji. Koncerts sāksies plkst.16, un tajā klausītājiem būs dota iespēja vienkopus dzirdēt 16 Latvijas dažādu paaudžu ērģelnieku sniegumu.

IZRĀDES

Foto: publicitātes

5.oktobrī plkst. 19 Liepājas Olimpiskajā centrā, Rožu zālē ar modernās dejas koncertprogrammu atgriežas Agra Daņiļeviča deju grupa «Dzirnas», kura skatītāju vērtējumam piedāvās jaunu, neparastu programmu «O`Fortūna». Uzvedumu papildinās Karla Orfa mūzika, kas iekarojusi visu pasauli, neatstājot vienaldzīgus nedz akadēmiskos klausītājus, nedz Maikla Džeksona fanus. Izrādes «O’Fortūna» horeogrāfi - Agris Daņiļevičs un Markuss Zmolnigs, režisors Uģis Brikmanis, tērpu māksliniece Evija Dāboliņa. Uzvedums atspoguļo dziļi filozofisku redzējumu. «Sprāgst ritma kodolbumba - enerģijas megatonnas. Tad atraisās neticams azarts un asprātība, uzplaukst cilvēcisko prieku dārzs, kurā jaunieši, kaislību dzīti, meklē un rod savām slēptajām dziņām ekstātisku piepildījumu. Dievietes Fortūnas rokās ir cita dāvana - viņas pielūdzējiem lemts mūžīgs ceļš pēc kārotās laimes, kas zudīs tai mirklī, kad šķitīs iegūta un paturama uz visiem laikiem,» par uzveduma vēstījumu saka režisors Uģis Brikmanis. Koncerti notiks Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā, Rēzeknē, Daugavpilī, Līvānos, Viesītē, Mālpilī, Jelgavā, Valmierā un Ogrē. Biļetes pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā vai mājas lapā www.bilesuparadize.lv, kā arī pasākumu norises vietās.

Foto: publicitātes

Starptautiskais monoizrāžu festivāls «Zvaigzne» šogad atzīmē savu desmito dzimšanas dienu. Tas notiks no 5. līdz 9. oktobrim Nacionālā teātra Jaunajā zālē un Aktieru klubā «Hamlets». Jubilejas programmas ieskaņā 5.oktobrī plkst.13.00 varēs skatīties 9. «Zvaigznes» un citu festivālu laureāta Andra Buļa izrādi «Lidojums». Festivāla atklāšanā plkst. 19.00 uzstāsies pagājušā gada «Zvaigznes» Grand Prix saņēmusī Birute Mar no Viļņas ar izrādi «Une». Veiksmīgi turpinās festivāla sadarbību ar māksliniekiem no Izraēlas: klubā «Hamlets» būs mākslinieces Šapiras Šapovalovas darbu izstāde un 6. oktobrī plkst. 19.00 tur koncertu sniegs Viktorija (vijole) un Jefims (klavieres) Gelmani. Aktrise no Telavivas Tatjana Hazanova stāstīs burvju pasaku bērniem «Feja un klauns» 7.oktobrī plkst.13.00 NT Jaunajā zālē, bet 8.oktobrī plkst.19.00 turpat viņas sniegumā redzēsim Šoloma Aleihema «Klaiņojošās zvaigznes». NT Jaunajā zālē mazi un lieli bērni varēs skatīties izrādes, kopā ar autorēm lasīt grāmatas, dziedāt un rotaļāties kopā ar studiju «Pīks un Pīka» un kopā ar aktieriem fotografēties speciālā fotosalonā. Plkst.16.00 aktieris Meirs Bubeks izrādē «Leļļu dakteris» runās daudzās balsīs - gan slimo zvēriņu, gan - savā. Viņa unikālais vēderrunātāja talants ļauj saprast izrādi, kas notiek ivritā. Kopā ar autorēm tiks atvērtas Ineses Zanderes un Rutas Skrebeles jaunās bērnu grāmatas. 8.oktobrī festivāla dalībnieki apmeklēs Žaņa Lipkes memoriālo muzeju. Festivāls noslēgsies 9.oktobrī plkst.13.00 ar mājinieku izrādi - Maijas Korklišas «Rozes vaigu galos» («Rūžys byudu golūs»), kurā Daugavpils teātra aktrise runās latgaliski. Plkst.19.00 ar muzikālu izrādi «Vertinskis. Sudraba laikmeta Pjero...» uzstāsies Jurijs Andreičenko no Kišiņevas

Foto: publicitātes

5. oktobrī Dailes teātra Mazajā zālē pirmoreiz tiks rādīta izrāde-projekts «Tetovētā roze» - Tenesija Viljamsa komiskā traģēdija, ko iestudē režisors Jurijs Djakonovs. Projekts top, Dailes teātrim sadarbojoties ar Teātra attīstības apvienību «Daile». «Tetovētā roze» (1951) tiek uzskatīta par visoptimistiskāko Tenesija Viljamsa lugu, un tā saņēmusi arī prestižo Tonija balvu kā gada labākā luga. Īsta mīlestība (iedomāta vai reāla), patiess skaistums (īsts vai izsapņots), ticība ideāliem (vispāratzītiem vai saviem) un vientuļas sievietes cīņa par savu laimi. Vai īsta mīlestība ir spējīga pastāvēt? Kas no notiekošā ir reāls un kas ir uztveres izspēlēts grotesks joks? Izrādē tēlos aktrises Karīna Tatarinova un Maija Doveika, kā arī Dailes teātra aktieri Aldis Siliņš un Gints Andžāns. Režisors Jurijs Djakonovs radošajā komandā aicinājis scenogrāfu Eināru Timmu, horeogrāfi Kristīni Vismani, kostīmu mākslinieci Jeļenu Pavļenko un gaismu mākslinieci Martu Lauri.

Foto: publicitātes

Piektdien, 5.oktobrī, plkst. 21.00 un sestdien, 6.oktobrī, plkst. 21.00 pirmo reizi Latvijas Kultūras akadēmijas jauno režisoru teātra festivāla «Patriarha rudens» ietvaros skatītājiem tiks piedāvāta ārzemju viesizrāde, kas vienlaikus būs arī atjaunotā «Zirgu pasta» Teātra zāles inaugurācija. «MANA TĒVA ĢENIĀLAIS LAIKMETS jeb MATĒRIJAS APOLOĢIJA» pēc Bruno Šulca stāstu krājuma «Kanēļa veikaliņi» motīviem. Režija - Barbara Herčikova /Čehija. Lomās: Romans Gancarčiks, Mateušs Mireks, Kamila Kubota, Veronika Vronka, Marcels Borovecs, Jans Jurkovskis /Polija. Poļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.

Foto: publicitātes

Svētdien, 7.oktobrī, Valmieras skatītājiem būs unikāla iespēja redzēt izrādi «Finnland. Ģimenes stāsts», kas tapusi režisora, Bonnas (Vācija) teātra «fringe ensemble/phoenix5» vadītāja Franka Hoila vadībā. Tās pamatā ir patiess stāsts par kādu vācu ģimeni pēc Otrā pasaules kara. Izrādes «Finnland» pamatā ir kādas ģimenes dramatiskā vēsture, ko režisors Franks Hoils savulaik uzzinājis no sava drauga un studiju biedra. Tas ir stāsts par viņa māti, kas Otrā pasaules kara beigās aizbēg uz Somiju, kur viņai piedzimst meita, par kuras tēvu nekas nav zināms. Pēc daudziem gadiem viņa ar meitu atgriežas Vācijā, apprecas, piedzimst divi dēli, taču attiecības ģimenē kļūst aizvien sarežģītākas un dramatiskākas. Atrast savu vietu dzīvē un sabiedrībā nespēj arī jaunākā paaudze. Literāro materiālu radījuši četri dramaturgi no dažādām valstīm, arī latvietis Ivo Briedis. Izrāde tiks rādīta divas reizes - pulksten 14.00 un 19.00, tā notiks vācu valodā ar subtitriem latviski.

TV

Foto: publicitātes

Animācijas filma «Lieliskais Lapsas kungs» nav domāta tikai bērniem, to var skatīties jebkura vecuma cilvēks – mazs bērns, jaunietis, vecāki vai vecvecāki atradīs tajā ko vērtīgu tieši sev. Pateicoties animācijas filmas lieliskajam stāstam un tēliem, tā uzrunās katru skatītāju. Režisors Vess Andersons ir padomājis par vissīkākajām niansēm, lūk, daži spilgti un kolorīti personāži – jurists, zaglis, mājsaimniece, zaglis un pusaudzis ar tīņu problēmām. Tēliem būtisku attieksmi pret pasauli un tās kārtību piešķir aktieru balsis. Lomas «Lieliskajā Lapsas kungā» ieskaņojušas izcilas un godalgotas Holivudas zvaigznes - Džordžs Klūnijs un Merila Strīpa, kā arī paša animācijas filmas režisora Vesa Andersona draugi un aktieri, ar kuriem viņš ir sadarbojies līdz šim, - Bils Murejs, Džeisons Švarcmans, Ovens Vilsons, Adriens Brodijs un citi. 5.oktobrī 21:00 LNT.

Foto: publicitātes

Mazais Cālis rada paniku savā pilsētā, saceļot trauksmi par tuvojošos pasaules galu. Pēc tam, kad tas izrādās pārpratums, viņš kļūst par visu apsmiekla objektu. Kad pilsētai pa īstam uzbrūk citplanētieši, cālītis un viņa uzticamie draugi ir vienīgie, kuri spēj glābt pilsētiņu no negaidītajiem viesiem. Skaties multiplikācijas filmu «Mazais cālis» sestdien, 6. oktobrī 19:30 TV3.

Foto: publicitātes

Mūsu ēras 120. gadā Flāvijs Akvila veda 5000 romiešu elites leģiona kareivjus kaujas uzdevumā tālu aiz tolaik zināmās pasaules robežām – uz Kaledonijas augstienēm. Visi pazuda bez vēsts. 20 gadu pēc notikušā komandiera dēls Marks Akvila, lai godinātu sava tēva, Devītā leģiona vadoņa, piemiņu, nolemj atklāt kareivju pazušanas noslēpumu un atrast pazudušā leģiona emblēmu – ērgli. Padzirdējis, ka ērglis redzēts kādas cilts templī tālu Kaledonijas ziemeļos, Marks dodas bīstamā ceļojumā, neklausoties brīdinājumos, ka nevienam romietim nav lemts atgriezties no zemēm ārpus pazīstamās pasaules robežām... Lomās: Čenings Teitums, Džeimijs Bells, Donalds Sazerlends u.c. 06.10. 21:10

Foto: publicitātes

6. oktobrī plkst. 21:20 LTV1 ar komponista Zigmara Liepiņa operu «Parīzes Dievmātes katedrāle» un raidījuma «Teātris.zip» diskusiju Latvijas Televīzija iesāks Zigmara Liepiņa 60. jubilejai veltīto pārraižu ciklu, kura kulminācija gaidāma 13. un 14. oktobrī. 1998. gadā ierakstītās operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» ievadā, starpbrīžos un pēc izrādes Ojāra Rubeņa vadītā raidījuma «Teātris.zip» studijā viesosies pats komponists Zigmars Liepiņš, uzveduma režisors Edmunds Freibergs, Igo (Kvazimodo lomas atveidotājs), Dita Kalniņa (Esmeraldas lomas atveidotāja) un Nacionālā teātra aktieri no operas jauniestudējuma teātra versijas – Mārcis Maņjakovs (Frolo) un Juris Jope (Kvazimodo). Par operu «Parīzes Dievmātes katedrāle» pats komponists teicis: «Par «Parīzes Dievmātes katedrāles» tēmu – tumšu kaislību un patiesu mīlestību – biju domājis daudzus gadus. Septiņdesmito gadu sākumā uzrakstīju dziesmu ar Māra Čaklā vārdiem «Nabaga Kvazimodo». Lieliskais Kaspara Dimitera librets rosināja mūziku, kas pati plūda uz vārdiem. «Parīzes Dievmātes katedrāle» man ir viens no mīļākajiem darbiem.»

Foto: publicitātes

Vai detektīviem izdosies noskaidrot patiesus bojāgājušā apstākļus, skatieties un uzziniet detektīvfilmas Ēnu spēles sērijā Melu labirints jau šajā svētdienā, 7.oktobrī 20:00 TV3. Šajā svētdienā gaidāma Roberta (Ainārs Ančevskis) un Gabrielas (Ilze Ķuzule-Skrastiņa) pirmā kopīgā darbadiena detektīvaģentūrā Ozoliņš un Meirāns. Roberts nolēmis izjokot Gabrielu un viņam palīgā dosies Roberta draugs Marčello. Taču Gabriela joku atšifrēs un abu draugu izskaidrošanos pārtrauks kādas sievietes ierašanās. Izrādīsies, ka tā ir kliente, kura lūgs izmeklēt nelaimes gadījumu, kurā gājis bojā viņas divdesmitgadīgais mazdēls. Policija atzinusi to par nelaimes gadījumu, jo puiša asinīs atrasts alkohols un narkotikas. Bet māte policijas versijai nav noticējusi, jo ir pilnīgi pārliecināta, ka dēls ar tādām lietām neaizraujas, un tieši tādēļ viņa meklē palīdzību detektīvaģentūrā.

ŠOVI

«Saimnieks meklē sievu»: 5. oktobrī 20:20 TV3

«Dziedošās ģimenes»: 7.oktobrī 21:05 LNT

KINO

Foto: publicitātes

Frankenweenie (2012)

Žanrs: Animācija, komēdija, šausmu filma

Tima Bērtona animācijas filma «Frankenkrancis» ir stāsts par mazu zēnu, kura labākais draugs un rotaļu biedrs ir sunītis Spārkijs. Pēc tam, kad suns nelaimes gadījumā iet bojā, Viktors sāk iedziļināties mācību vielā zinātnes stundās, apņēmības pilns savu mīluli atdzīvināt. Kad tas izdodas, arī viņa klasesbiedri cenšas noskaidrot, kā tas darāms. Tomēr gan zēni, gan visi pilsētiņas iedzīvotāji drīz vien saprot, ka šādi eksperimenti var būt bīstami. Kinoteātros no 05.10.

Foto: publicitātes

La ligne droite (2012)

Žanrs: Drāma

Pavadījusi piecus gadus cietumā, Leila iznāk brīvībā. Viņa satiek jaunu atlētu Janiku, kurš, ciešot nelaimes gadījumā, pazaudēja redzi. Neskatoties uz savu invaliditāti, viņš turpina skriet, tikai tagad viņam vajadzīgs pavadonis. Leila pati kādreiz bija atlēte, tāpēc viņa izlemj palīdzēt Janikam. Kinoteātros no: 05.10.

Foto: publicitātes

Nešķirami Celeste and Jesse Forever (2012)

Žanrs: Komēdija, drāma, romantika

Seleste un Džesijs ir trīsdesmitgandieki, kuri izlēmuši, ka viņu laulībai pieliekams punkts. Seleste kopdzīves laikā ir kļuvusi par veiksmīgu mediju aģentūras vadītāju, kamēr Džesijs arvien meklē darbu. Tomēr viņi vēl arvien ir labākie draugi, dzīvo zem viena jumta un atbalsta viens otru jebkurā dzīves situācijā. Taču, kad Džesijs sāk iet uz randiņiem ar citām sievietēm, Seleste saprot, ka tas viņu ļoti sāpina. Sapratusi, ka šādas brūces var dziedēt tikai jaunas attiecības, arī viņa metas meklēt sev citu vīrieti. Līdz ar vētrainām izmaiņām savās dzīvēs un sirdīs abi nonāk pie atziņas: lai kādu patiesi mīlētu, reizēm vienkārši jāļauj viņam iet. Kinoteātros no 05.10.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

«Depo» (Vaļņu 32) 05.10. Rīgas klubā «Depo» skaļākā, trakākā indie rokenrola ballīte pilsētā «Going Underground». 06.10. - Goth-Industrialis NIGHT.

«Fonoklubā» 05.10. Diskotēka «Šmārcis» vs. DJ Andris Dolženko. 06.10. - Dj Winamp.

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 5. un 6. oktobrī «Latvian Blues Band» koncerts.

«Bubamara» (Audēju 8) 05.10. Vjačeslavs Mitrohins. 06.10. - trio «Mozambika».

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 05.10. THE DETECTORS (Vācija - punk), CEREMONIAL PERFECTION (Igaunija - metalcore), STUMBLING PINS (Vācija - punk), KUMOSIŅŠ.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu