Rīga kļūs par vēl vienu koncertu norises vietu bagātāka (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šīs vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā, durvis vērs jauna atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un lielisku skatu uz pilsētu un Daugavu. «Daugavas koncertzāle» trīs reizes mēnesī priecēs rīdziniekus ar labāko Latvijas mākslinieku koncertiem, garšīgākajiem kokteiļiem un izmeklētu vasaras uzkodu ēdienkarti. «Daugavas koncertzāles» atklāšana notiks 13. jūnijā ar progresīvākās latviešu grupas «Astro`n`out» koncertu, savukārt 27.jūnijā ar sava jaunā albuma «Signāls» prezentāciju uzstāsies dziedātājs Dons ar grupu.

Arī jūlijā un augustā klausītājus ar instrumentālām koncertu sesijām priecēs visaktuālākie un pieprasītākie Latvijas mūziķi, par kuru koncertiem tiks ziņots atsevišķi, tāpēc jau tagad vērts rezervēt ceturtdienu vakarus nesteidzīgai atpūtai lieliskā atmosfērā.

Idejas autore Inese Zumente: «Terase būs lieliska vieta, kur satikt draugus un baudīt kvalitatīvu mūziku romantiska saulrieta fonā pašā pilsētas centrā. Darbosies arī bārs, kur profesionāli bārmeņi pagatavos katra mīļāko vasaras atspirdzinošo dzērienu. Daugavas koncertzāles koncertu sesijas būs lieliska iespēja atpūtai pēc darba un reizē iesildīšanās nedēļas nogalei.»

«Daugavas koncertzāle» atrodas 11.Novembra krastmalā 17, Triangula Bastiona ēkā. Koncertu sākums plkst. 20. Lai patīkama būtu arī piektdienas darbadiena, organizatori sola apmeklētājus neaizkavēt ilgāk par plkst. 23, taču, lai nepārtrauktu iesāktās sarunas, bārs darbosies vēl stundu pēc koncertu beigām.

Biļetes uz šiem un nākamajiem koncertiem jau pieejamas www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu