Dzintaru koncertzāles pārbūve Eirovīzijas rīkošanai izmaksātu trīs miljonus latu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzintaru koncertzāles pārbūve Eirovīzijas dziesmu konkursa norisei izmaksātu aptuveni trīs miljonus latu, informēja Jūrmalas domes Kultūras un sporta nodaļas vadītājs Ervīns Zants.

Dzintaru koncertzālē nepieciešams veikt kapitālo remontu, demontējot konstrukcijas līdz pat vēsturiskajai sienai, proti, nepieciešams demontēt gan skatuvi un telpas aiz tās, gan jumta pārsegumu. Pēc pārbūves Dzintaru koncertzāle būs slēgta telpa ar iespēju vasaras sezonā pārveidot to par atvērtu zāli. Pēc Zanta teiktā, Jūrmalas dome no koncertzāles pārbūvei nepieciešamajām izmaksās varētu segt aptuveni vienu trešdaļu, piesaistot arī privātos investorus. Zants uzsvēra, ka neatkarīgi no tā, vai Dzintaru koncertzāle tiks izvēlēta par vietu, kur 2003.gada maijā notiks 48.Eirovīzijas dziesmu konkurss, pašvaldība mēģinās rast iespēju koncertzāles pārbūvei. Kā ziņots, patlaban Eirovīzijas konkursu piedāvā rīkot izstāžu kompleksā "Ķīpsala", stadionā "Skonto", Mežaparka estrādē, Babītes hokeja hallē, Ventspils olimpiskajā centrā un Siguldas estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu