«Baltā nakts» norisināsies arī «Šķūnī» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

7.septembrī mūsdienu foruma «Baltā nakts» ietvaros kafejnīca «Šķūnis» sadarbībā ar ISSP aicina piedzīvot citādāku pieredzi, ko atklās vecais koka šķūnis LU Botāniskā dārza teritorijā. Pasākuma programmā būs skatāmas šā gada ISSP vasaras skolas darbu fotoprojekcijas, varēs novērot dažādu augu attīstības procesus, kā arī dzirdēt sen nedzirdētu grupu – «Das Sonntags Legion».

Plkst. 18:00 – 21:20 ISSP vasaras skolas NOSLĒGUMA DARBU FOTOPROJEKCIJAS

Profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētā fotogrāfijas vasaras skola šogad norisinājās Pelču muižā pie Kuldīgas. Daudzveidīgajos noslēguma darbos fotogrāfi ir pievērsušies mūsdienu Latvijas vides dokumentācijai, dziļi personiskiem stāstiem, kā arī cilvēku portretiem un konceptuālajai fotogrāfijai.

Plkst. 21:30 video instalācija «AUGOŠĀ MĀJA»

Video instalācija «Augošā māja» atainos nepārtrauktus dažādu augu attīstības procesus timelapse tehnikā. Video instalācija mijiedarbībā ar ambientās mūzikas skaņu celiņiem radīs vides transformācijas. Instalācijas autori ir video mākslinieki Raitis un Lauris Ābeles, mūzika - Dāvis Burmeisters.

«DAS SONNTAGS LEGION«
«DAS SONNTAGS LEGION« Foto: publicitātes

Plkst. 22:30 vizuāli muzikāls meža ceļojums ar grupu «DAS SONNTAGS LEGION»

Pēc ilgāka klusuma klausītājiem būs atkal iespēja dzirdēt psihodēliskās folka grupas «Das Sonntags Legion» muzikālos stāstus. Savukārt šķūnis koncerta laikā pārtaps par sava veida Noasa šķirsta paveidu, kur ikvienam vizuāli estētiskās projekcijās telpā būs iespēja novērot industriālo un dabisko mežu atšķirības.

Pasākuma norises vieta kafejnīca «Šķūnis» LU Botāniskā dārza teritorijā (Kandavas iela 2) pie taureņu mājas, ieeja teritorijā pa galvenajām durvīm.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu