TOP 10 «Baltās nakts» pieturvietas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūsdienu kultūras forums «Baltā nakts 2013», kas Rīgā norisināsies jau astoto reizi, kļuvis teritoriāli plašāks - naktī no 7.septembra uz 8.septembri līdzās Vecrīgai, Rīgas centram, Spīķeru kvartālam, Miera ielai, VEF teritorijai un Pārdaugavai pasākumi notiks arī Sarkandaugavā, Teikā, Šmerlī un Vecmīlgrāvī. Šogad vērojami būs 57 projekti - mēs, TVNET, izvēlējāmies, mūsuprāt, desmit interesantākos!

(precizēta Esplanāde 2014 programma)

Pasaules sliktāko filmu izlase

Foto: publicitātes

Programmā: 21:00 «Plāns 9 no atklātā kosmosa» («Plan 9 From Outer Space»); 23:00 «Manos: Likteņa pirksts» («Manos: The Hands of Fate»); 01:00 «Santa Klauss pret marsiešiem» («Santa Claus conquers the Martians»).

Deviņi žonglieri, astoņdesmit āboli un tējas servīzes kopā

Foto: publicitātes

Vēlāk māksliniekus varēsim vērot Vērmanes dārza estrādē plkst. 20.00 un 22.00.

Uz šķūni pēc mākslas un mūzikas un augiem!

Foto: publicitātes

Reinkarnēties Sarkandaugavā!

Foto: publicitātes

Kas notiek ar skaņām, kad tirgus ir slēgts un cilvēku tajā nav?

Foto: publicitātes

Uzdejot breiku kokļu pavadījumā Doma dārzā!

Foto: publicitātes

Nakts ekskursija uz Miera ielas sirdi. Līdzi ņemam lukturīšus!

Foto: publicitātes

Šonakt es rīt. Urbānās spēles Esplanādē

Foto: publicitātes

«Esplanāde 2014» būs atvērta līdz plkst. 2 rītā, aicinot ikvienu arī uz grāmatu maiņas punktu, kurā izlasītās grāmatas bez maksas varēs iemainīt pret nelasītām. Tāpat kultūras vasarnīcā būs Satori dzejas audiodušas, kur varēs ērti iekārtoties, uzlikt austiņas un ļauties dzejas baudījumam, ko ierunājuši Latvijas dzejnieki.

Plkst. 21 ikviens aicināts uz dejas zibakciju DANCE.AR. Cilvēki uz vietas Esplanādē varēs lejuplādēt aplikāciju, kurā tiešsaistē tiks rādīta horeogrāfija.

Caur Esplanādi varēs arī ielūkoties citā Eiropas pilsētā. Ar binokļa palīdzību ielūkoties kādā no Eiropas pilsētām, redzēt tur notiekošo un sajust kā kāds cits nokļūst Rīgā veroties šādā pašā binoklī kādā no Eiropas pilsētām.

Tāpat Baltajā naktī darbosies Sajūtu konteiners, kas ir radoši interaktīva platforma, aicinot ikvienu dalīties pārdomās par savām spilgtākajām dzīves sajūtām, saistošāko pieredzi un to, kas dažādu iemeslu dēļ dzīves laikā visspilgtāk palicis atmiņā.

Svešā dzīvoklī baudām mākslu!

Foto: publicitātes

Mūzika, dejas un gaismas instalācijas - citāda Torņakalna baznīca

Foto: publicitātes

Lai jums aizraujoša «Baltā nakts»!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu