«Pulkvedim neviens neraksta» aicina kopīgi svinēt kluba 18. jubileju (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šomēnes Vecrīgas klubā «Pulkvedim neviens neraksta» norisināsies izklaides vietas 18 gadu jubilejas svinības, kuru laikā paredzēti vairāki muzikāli pasākumi, informē kluba pārstāvis Edgars Lejnieks. Pilngadības svētki sāksies 9.novembrī ar projekta «Funky Breakout» ballīti, kurā kā viesdīdžejs kopā ar kluba rezidentiem DJ «Dub:ra», «All-Viss» un «Rudd» uzstāsies angļu diskžokejs «Kool Hertz», kurš klubos spēlē jau 15 gadus. Šajā vakarā kluba apmeklētājiem būs iespēja izlocīt kājas pie mūzikas, kas žanriski sevī iekļauj tādus stilus kā breiks, «nu funk», «moombahton», dabsteps, «drum'n'bass» u.c.

16.novembrī klubā notiks repa izpildītāja «Pikaso» jeb Jāņa Lipšāna albuma «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst» prezentācijas koncerts. «Ar «Pulkvedi» man saistās daudz siltu atmiņu. Simboliski atgriežos tieši šeit, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu albumu un sniegtu koncertu, sveicot «Pulkvedi» jubilejā,» stāsta mūziķis.

Zīmīga tikšanās dzimšanas dienas noskaņās, kad «Pulkvedis» vērs durvis tikai tuvākajiem draugiem un cienās ar svētku torti, gaidāma 22.novembrī, svētku mēneša kulminācijas dienā. Tad «Pulkvedī» uzstāsies grupa «Satellites LV», kam šī klubā būs atgriešanās, lai kopīgi nosvinētu izklaides vietas pilngadību.

«Varētu teikt, ka «Pulkvedis» ir viens no 90. gadu otrās puses simboliem, vieta, kur satikās tā laika radošie jaunieši, īpaši, protams, no jauno mūziķu aprindām. Arī mēs - «satelīti», tolaik, kad vēl saucāmies «The Satellites», pašos pirmsākumos, 1996. gadā vienkārši «Satellite», bijām bieži «pulciņa» apmeklētāji. Tur vienmēr varēja baudīt jaunāko alternatīvo mūziku, iztrakoties pie «Rage Against The Machine» vai «Beastie Boys», uzspēlēt galda futbolu, piemēram, ar kādu no «Fact» brandžas un reizēm arī baudīt kādu dzīvo koncertu. Paši mēs «Pulkvedī» ar pirmo sastāvu esam spēlējuši pāris reizes, viena koncerta video fragmenti, starp citu, atrodami arī Youtube. Tāpēc mums ir īpaši liels prieks, ka varam tur atgriezties šogad un kopīgi nosvinēt «Pulkveža» pilngadību,» tā saka Jānis Žilde, «Satellites LV» solists un ģitārists.

Jubilejas dejas «indie» un rokmūzikas noskaņās šajā vakarā spēlēs DJ Egons Reiters, savukārt kluba pagrabstāvā norisināsies «Love groove express» ar miksmeistaru Raiti un DJ «Romantronix» - programmā būs iekļauti dažādi stili un noskaņas, ko vieno pozitīvas vibrācijas - no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgai disko un «house» mūzikai.

Jubilejas mēnesis noslēgsies 30.novembrī, kad klubā ieradīsies Zviedrijas tropiskās basmūzikas apvienība «Panik Disco», lai ar pašmāju DJ apvienības «Crystral Sound System» muzikālu atbalstu sarīkotu dejas visas nakts garumā. «Panik Disco» ir dīdžeju un producentu apvienība, kas radusies 2010.gadā Stokholmā, Zviedrijā. Tās sastāvā ir trīs tuvi draugi, kas atsevišķi dīdžejojuši kopš 90.gadiem un visi kopā ir basmūzikas kluba «Ouch!» īpašnieki Stokholmas centrā. Nosaukums «Panik Disco» balstīts idejā jaukt dažāda veida mūziku, radot paniku uz deju grīdas. Tropiskais bass un kuduro samiksēts kopā ar Trinidadas «soca», «kwaito» un citu veidu basmūziku, kas, viņuprāt, ir ideāla kombinācija, lai cilvēki atbrīvotos mežonīgai dejai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu