VEF Kultūras pilī uzstāsies Rīgas folkloras kopas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šovakar, 7.martā plkst.18 VEF Kultūras pilī, gatavojoties starptautiskajam folkloras festivālam «Baltica 2015», desmit Rīgas folkloras kopas rādīs programmu, kura īpaši sagatavota 2015.gada festivāla tēmai «Mantojums».

Kā informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā, koncertā piedalīsies folkloras draugu kopa «Skandinieki» ar tās vadītāju Julgī Stalti, folkloras kopa «Laiksne» ar vadītāju Baibu Indrēvicu, ģimeņu folkloras kopa «Berendejka» ar vadītāju Olgu Dergunovu, slāvu autentiskās dziedāšanas ansamblis «Karagod» ar vadītāju Olgu Bogdanovu, folkloras kopa «Rija» ar vadītāju Druvi Rijnieku, Latvijas lietuviešu folkloras kapela «Jurginas» ar vadītāju Jurģi Ukrinu, folkloras kopas «Laiva» radošās apvienības «Pali» projekts ar vadītāju Andu Ābeli, folkloras kopa «Kokle» ar vadītāju Dinu Liepu, folkloras deju grupa «Rīgas Danču klubs» ar vadītāju Valdi Putniņu un kapela «Maskačkas spēlmaņi» ar vadītāju Ansi Ataolu Bērziņu.

Šis pasākums ieskandinās 2015.gada starptautisko folkloras festivālu «Baltica», kad dalībniekus uzņems Latvija. Folkloras kopas sākušas nopietni gatavoties šiem folkloras kustības svētkiem. Kopu skates jau norisinājušās Latgalē un Kurzemē, vēl atlikusi Vidzeme, Zemgale un Rīga.

Ieeja koncertā būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu